Šta je novo?

Memorija za Macbook..

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Nisam se do sada interesovao ali hocu da uradim upgrade memorije pa reko da pitam. Imam 2x1GB a uzeo bih 2x2GB. Da li je to obichan SODIM (u pitanju je 1066Mhz) ili je potreban neki specijalan ? Koliko da trazim za ovih 2x1GB ?

Procene su zabranjene, ex-moderatore :)
Posted via Mobile Device

U pitanju je "običan" SODIMM, kupi neki 2x2 GB 1066 DDR3 kit i završi posao.
A procene.... pa reče ti prethodnik:)
Pozz

2x2 cesh naci lagano (kao i ja) ali cesh 2x1 "uvaljati" nikad. Evo meni vec 3 meseca stoje u fioci, niko ni da pita, pritom ih dajem u bescenje ;)

:wave:

Prodaćeš ih, ali kao i ja, za kikiriki:)
Ne treba Shiki nikome 2x1 gb, jedino da ti naleti neki lik koji iz nekog razloga ima lap sa 2x512 mb, a nije se setio par godina da je memorija džabe.
Ja sam svojevremeno, pre otprilike 7-8 meseci prodao 1 gb ddr3 za 10e i to jedva, nekom liku koji je imao samo 1 gb, pa odlučio da se pojača - i to je bio začuđen kako tako jeftino, ali ***a, već sam stavio cifru, tako da... Kupac sa pcberze, šta ćeš...

Ma meni u principu i ne treba 4GB, nego reko da budem komotniji ako zatreba, ali vidim da cu na kraju sa ebaya da narucujem a ovo nek ode za koliko ode :)

Ne treba ti 4GB na OS X-u, a radiš sa HD videom? Kako? :D

Pa necu na Macbooku da montiram HD video, imam Quad za to :) Macbook mi treba da na terenu mogu bez cimanja da pushtam najzahtevnije "vidoje", da me Aperture ili Photoshop ne smaraju, a koristicu ga i da mi ubrza rendering na glavnoj mashini kada je bash frka sa vremenom :)

Prodaćeš ih, ali kao i ja, za kikiriki:)
Ne treba Shiki nikome 2x1 gb, jedino da ti naleti neki lik koji iz nekog razloga ima lap sa 2x512 mb, a nije se setio par godina da je memorija džabe.
Ja sam svojevremeno, pre otprilike 7-8 meseci prodao 1 gb ddr3 za 10e i to jedva, nekom liku koji je imao samo 1 gb, pa odlučio da se pojača - i to je bio začuđen kako tako jeftino, ali ***a, već sam stavio cifru, tako da... Kupac sa pcberze, šta ćeš...

Na kraju sam je strpao u fioku i nek stoji tu, ionako sve vishe mi se cini da ce macbook na dobosh pa da stigne iMac kad vec imam iPad kao "prenosnika" ...

No polako, imam bitnijih troshkova trenutno, nazalost :(

:wave:

A da kupim 4GB modul a ostavim ovaj 1GB, da bar ne bacam oba :d

Poslednja izmena:
Izgubićeš dual channel.. :D
Bolje odmah kupi dva od 4GB i završi posao.

Zaboravih na to :) Nishta, odo na ebay :)

Nazad
Vrh Dno