Šta je novo?

memorija za laptop

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
660
Gde najpovoljnije nabaviti memoriju za laptop 1gb DDR2-400 ? Ima li negde da se donese lap i da se to proba na licu mesta? pozdrav

a sto bi probao,dobices valjda garanciju?

a sto bi probao,dobices valjda garanciju?

Zato sto je moguce da je memorija 100% ispravna ali jednostavno nije kompatibilna sa doticnim laptopom i da ne bi sebi stvarao probleme najbolje je da pre kupovine ubaci memoriju u laptop i da isproba da li radi.

Hmmm, stvarno izgleda skupo... Jel to tako skupo posto je ddr1 ili? Ja uzeh pre neki dan u Imtelu ( http://www.imtel.co.yu/mpcen.htm ) SODIMM 1GB DDR2/667MHz Geil, 200-pin (modul za notebook), PC2-5300, CL5 (5-5-5-15), LifeTime Warranty za 1,850 dinara... A kod njih moze i da se proba naravno (servis je u istoj zgradi) pa ako ne radi `ebi ga, ne moras da kupis naravno 🙂

astan, nesto mi ovo deluje skupo 🙁

Tesko ces naci jefitinije ... probaj da nadjes jeftinije ali izbor nije veliki ...
Cek, sada videh u prvom postu da trazis ddr2 a ne ddr (prevideo sam, ucinilo mi se ddr zbog brojke 400) onda mozes da ubacis bilo koji modul ddr2 koji nadjes, ima jeftinih ddr2 modula u eurolinku, u imtelu, ... probaj da ubacis ddr2 667 trebalo bi da radi bez problema.

Poslednja izmena:
Hmmm, stvarno izgleda skupo... Jel to tako skupo posto je ddr1 ili? Ja uzeh pre neki dan u Imtelu ( http://www.imtel.co.yu/mpcen.htm ) SODIMM 1GB DDR2/667MHz Geil, 200-pin (modul za notebook), PC2-5300, CL5 (5-5-5-15), LifeTime Warranty za 1,850 dinara... A kod njih moze i da se proba naravno (servis je u istoj zgradi) pa ako ne radi `ebi ga, ne moras da kupis naravno 🙂

To je vec dobra cena 🙂 A to ddr2 sam video u everestu, nisam otvarao lap, mada neznam da li to pise na memoriji. Samo sto imam dva slota koja su fabricki vec popunjena sa 2 modula od po 512mb, ali nema veze ta dva na prodaju a uzecu ta dva geila od po 1gb, samo da sljakaju, pozdrav

mozda gresim ali mislim da je jedina stvar zbog koje mogu da budu nekompatibilne ,ako imas jos jedan modul u kompu, one latencije

Nazad
Vrh Dno