Miroslav je napisao(la):ja sam uzeo 2.256 333 kinstona, i drzim ga na 166mhz-a 2-2-2 cas 2
DeanXP je napisao(la):...
Jel to kingstone VR ili HyperX? Posto ja mog (VR 2x256 333) nikako ne mogu da nateram da radi tako agresivno na 166MHz. Cisto da znam da li je to druga klasa ili sam bas toliki baksuz da sam dobio mem. iz neke lose serije.
sille je napisao(la):Dali bi neko moga o da prokomentarise ovo:
sille je napisao(la):Konfiguracija je sledeca:
proc-AMD Athlon 2000+(A jezgro,radi na 1.78GHZ trenuto i to je maximum)
Ploca-Abit NF7-S rev 2.0
Mem- Kingston value ram (2 modula od 256 Mb 333MHZ, 2x222 MHz sinhrono 6/6)
Setovanja-12:3:2:2
Moje pitanj je u stvari,dali je ovo dobar rezultat jer kako smanjujem
Row active delay(12,11...) tako mi se smanjuje skor u sandri,pa sam zbunjen savetima"stavi sve te brojeve na najmanje "
sille je napisao(la):Evo slika sa 4-3-2-2 stovanjima,u proslom postu nisam naveo da
ploca nije modovana, a napon na proc. je 1,7v,a na mem. 2.9v.
I jos jedno pitanje pre nego sto sam postavio ova setovanja
(12-3-2-2) sam hteo da menjam memoriju za HyperX,dali bi Hyper bolje radio?I jos nesto,koliki bi dobitak bio da imam proc. sa B jezgrom(otkljucan).
sille je napisao(la):Kod mene se prime vrteo nekih 40 min. cak sam propustio i
MemTest-86 v3.0 sa 4-3-2-2 bez ikakvih problema.
sille je napisao(la):Nisam siguran da sam te razumeo, ali sad dok ti ovo pisem(do malopre sam igrao Splintera) podesavanja su 12-3-2-2.5
nap. proc-1.7v
nap mem-2.9v
fsb-222 MHz
proc-1.78 GHz i sve je stabilno.Isto tako je stabilno i sa setovanjem
4-3-2-2( ono ostalo je sve isto).
P.S. 222 MHz je max. sve preko ovoga je nestabilno(ili se nedize(pisti) ili pukne prilikom dizanja Wina)
sille je napisao(la):...Ali imam dilemu kome verovati? pazi ovo udjem u BIOS namestim na npr.222 MHz
resetujem komp. krene da se dize i sad broji mem. i prijavi brzinu
memorije 442 MHz!?!Digne se win pokrenem Sandru ona prijavi
223 MHz!?!Kome verovati? i jos nesto nemam opciju za npr.224,226,
238,239MHz.Jeli zna neko zasto je to tako?
sille je napisao(la):A sta mislis dali da uzmem HyperX? Posto kod ovog "mog" dilera
skoro da i nema razlike u ceni izmedju Hyperx i VR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari