Šta je novo?

Mem. za overclock ?

• Začetnik teme Začetnik teme pnjaf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fala ! :smoke:

Vladd je napisao(la):
Uzecemo u obzir, za one sto pitaju "Kako da sastavim mashinu za igranje za 350€" 😀

BTW Crucial je jako dobra memorija (i firma), ali slicno Kingmax-u, povremeno izbace sjajne module a onda se "ucute" par godina...

Poz.
OK za Crucial kao firmu (doduse, a bit pricey 😉), ali konkretno za Ballistix: nista posebno. Cak cu reci i ******.
O/C za 5-7 MHz iznad nominalnog takta, to je krsh... bar se tako pokazala na stranim review-ovima. I oni su bili razocarani.
A ne verujem da je cena nesto povoljna, kako rekoh, Crucial je poznat da su mu moduli "a bit pricey".

geokal je napisao(la):
Nisam ni mislio da je ovo neki reper, vec sam hteo da odgovorim Doctor-u, za sve nonsense koji napisao u vezi TwinMos-a. :smash:
Ona ne samo da radi savrseno stabilno pri specifikacijama vec izvan njih. :-devil-:
High Pereformance je naziv same memorije (ne ucinak) za tvoju informaciju i nije TwinMoss vec TwinMos. :eyebrows:

Ma nemoj da je high performanse naziv....Samo sam napravio malu shalu na rachun znachenja dotichnog imena i performansi memorije

Pa gde nestade ovaj Sintehov diler ? Jesu li ga likvidirali kolege ?

Poz

pogledaj u moj sig i sve ce ti biti jasno !!!

:-devil-: xexexe

Kingmax Hardcore serija, odlicna memorija za te pare. 🙂

POZ :wave:

CAR je napisao(la):
OK za Crucial kao firmu (doduse, a bit pricey 😉), ali konkretno za Ballistix: nista posebno. Cak cu reci i ******.
O/C za 5-7 MHz iznad nominalnog takta, to je krsh... bar se tako pokazala na stranim review-ovima. I oni su bili razocarani.
A ne verujem da je cena nesto povoljna, kako rekoh, Crucial je poznat da su mu moduli "a bit pricey".

Ne bih se slozio da je crucial balistix ****** memorija.U pitanju su Micron 5B-G cipovi koji imaju odlican o/c potencijal,tik iza neprikosnovenih samsung TCCD-a.Ne znam koje si testove gledao u kojima se ona o/c za 5-7MHz od nominalnog takta,ali to svakako ne oslikava pravo stanje stvari.Pogledaj malo strane forume sa temom o/c ove memorije i siguran sam da ces promeniti misljenje 😉 Iako je posredi odlicna memorija,ja ipak idem na GSkill PC4800 LA 😀

Optimus Prime je napisao(la):
Ne bih se slozio da je crucial balistix ****** memorija.U pitanju su Micron 5B-G cipovi koji imaju odlican o/c potencijal,tik iza neprikosnovenih samsung TCCD-a.Ne znam koje si testove gledao u kojima se ona o/c za 5-7MHz od nominalnog takta,ali to svakako ne oslikava pravo stanje stvari.Pogledaj malo strane forume sa temom o/c ove memorije i siguran sam da ces promeniti misljenje 😉 Iako je posredi odlicna memorija,ja ipak idem na GSkill PC4800 LA 😀
Vidis li ti od kad je ovaj post? 😀😀

Septembar... bato! :beat:

Tako je bilo u to vreme, buljave memorije koje su kostale k'o Svetog Petra kajgana.
Sad je drugacija situacija, popravili su se 😀

Nego, sto se tice tog G.Skill-a (pusti sad Crucial! :d)... 'oces to da porucujes ili sta?

CAR je napisao(la):
Vidis li ti od kad je ovaj post? 😀😀

Septembar... bato! :beat:

:lupko: Uopste nisam primetio od kada je tvoj post.Izgleda da se neko samo opusteno prikljucio na temu staru par meseci,a ja nisam to skontao 😉

CAR je napisao(la):
Nego, sto se tice tog G.Skill-a (pusti sad Crucial! :d)... 'oces to da porucujes ili sta?

Naravno 😉 samo je pitanje da li cu imati strpljenja da docekam Venice ili ce upasti neki Winchester u medjuvremenu.

Nazad
Vrh Dno