Šta je novo?

melodije za NOKIA-u 3510?

BeastMaster

Čuven
Učlanjen(a)
24.03.2002
Poena
650
da li neko zna sajt gde mogu da se skinu melodije (midi ili txt...bilo šta) za nokiu 3510?

Idi na google i pretrazi midi na srpskim sajtovima ako hoces domace, ili sve i za strane. Ima nekoliko dobrih domacih sajtova sa celim midi pesmama (www.nostalgija.com npr.). Onda od cele pesme iseces neki deo koji hoces (mora biti do 9 kb najvise) pomocu npr programa "midi studio" i ubacis u telefon.

A ako hoces da koristis mmf fajlove (format koji koristi novi samsung npr.) skini "psmplay" pomocu koga mmf fajlove prebacujes u midi i obrnuto. Ja sam poskidao stotinjak pesama i psmplay u paketu pomocu Kazaa-e i jos toliko sa domacih sajtova.

Vec pripremljene melodije za ubacivanje nemoj dzaba da trazis jer se sve dobre placaju, besplatno mozes da skines samo neke gluposti.

Ako nije problem mozes li i meni da posaljes na mail te melodije za 3510 (mmf)

Hvalacheers NA OVAJ MAIL

Ljudi jel moguce nekako prebaciti melodije sa Ericssona na Nokiu, tacnije svidja mi se ona "mixed" melodija na Ericssonu - jel bi moglo to da se nabaci na Nokiu?

BeastMaster je napisao(la):
bio sam već tamo, ali koliko sam video da bih skinuo free zvuk, potreban je WAP koji 064 valjda ne podržava...
Kliknes na zvucnik ispred melodije koja ti treba, otvori ti se player i odsvira tu melodiju, desni klik na player i save as.., snimice ti melodiju u mid-i formatu i posle je ubacis preko kabela.

Joker je napisao(la):
Kliknes na zvucnik ispred melodije koja ti treba, otvori ti se player i odsvira tu melodiju, desni klik na player i save as.., snimice ti melodiju u mid-i formatu i posle je ubacis preko kabela.
ajd sad ću da probam

Drugi

Treci

Cetvrti

Peti

Sesti.
Za sad je dosta 🙂

Joker je napisao(la):
kod mene desni klik ne reaguje, možda više nije dozvoljeno, a tamo gde sam i uspeo (neki preview) bio je wav fajl🙁

stormbringer_bg je napisao(la):
Sesti.
Za sad je dosta 🙂
veliko hvala od mene i svih onih kojima će ovo sigurno poslužiti, imaš (D) cheers od nas..
Pozdrav:wave;

sedmi

BeastMaster je napisao(la):
veliko hvala od mene i svih onih kojima će ovo sigurno poslužiti, imaš (D) cheers od nas..
Pozdrav:wave;

Ma nije problem!
Idemo dalje!

osmi

osmi

Deveti

deveti

Deseti

deseti

Jedanaesti

Jedanaesti

Dvanaesti

Dvanaesti

13.

13.

14.

14.

Dosta. Ako hocete da saljem dalje, vristite 🙂
Pozdrav!

Stormbringer care! May the lightning shine upon your path in the times of darkness!

cheers cheers cheers

A sada vristanje

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :whip
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! :whip

skroller je napisao(la):
Idi na google i pretrazi midi na srpskim sajtovima ako hoces domace, ili sve i za strane. Ima nekoliko dobrih domacih sajtova sa celim midi pesmama (www.nostalgija.com npr.). Onda od cele pesme iseces neki deo koji hoces (mora biti do 9 kb najvise) pomocu npr programa "midi studio" i ubacis u telefon.

A ako hoces da koristis mmf fajlove (format koji koristi novi samsung npr.) skini "psmplay" pomocu koga mmf fajlove prebacujes u midi i obrnuto. Ja sam poskidao stotinjak pesama i psmplay u paketu pomocu Kazaa-e i jos toliko sa domacih sajtova.

Vec pripremljene melodije za ubacivanje nemoj dzaba da trazis jer se sve dobre placaju, besplatno mozes da skines samo neke gluposti.

Mozes li da mi posaljes na mail te mmf fajlove ali predhodno ih zip-uj! Ne mogu da instaliram Kazza jer od kada sam promenio sistem kad god ga instaliram sve mi s*ebe!

Evo, prikljucujem se i ja akciji 😀 U zipovima su mmf melodije koje se pustaju psm player-om. Njega nisam mogao da okacim, oko 1.5 mb je, ali mislim da nece biti problem da se nadje na netu. Ako neko bas ne uspe da nadje neka se javi pa cu mu poslati mailom.

Nazad
Vrh Dno