Šta je novo?

melodije za NOKIA-u 3510?

skroller je napisao(la):
Evo, prikljucujem se i ja akciji 😀 U zipovima su mmf melodije koje se pustaju psm player-om. Njega nisam mogao da okacim, oko 1.5 mb je, ali mislim da nece biti problem da se nadje na netu. Ako neko bas ne uspe da nadje neka se javi pa cu mu poslati mailom.

Ajde stavi link sa kog se moze skinuti psm player (taj od 1.5mb)!Ja na net-u nalazim samo neki od 310 kb a i taj ima neke sasave dugmice i tekstove (ko da je pravljen za npr japansko ili kinesko pismo)

PS. Hvala za mmf! cheers cheers cheers

Ljudi niko da kaze jel moguce ubaciti Ericsson-ovu melodiju na Nokiu? Mixed je dobra.

Bas si dosadan sa tim ericsson-om! ctp;

Moze! Program se zove mobile Music (cini mi se nisam 100%) siguran! Ubacis npr RTTL nokie on ti izbaci u formatu za ericsson,siemens itd...
Ne znam link jer sam program skinuo preko DAP-a i obrisao link!
Probaj Google!

:wave; :wave; :wave; :wave;

bruyoni je napisao(la):
Ajde stavi link sa kog se moze skinuti psm player (taj od 1.5mb)!Ja na net-u nalazim samo neki od 310 kb a i taj ima neke sasave dugmice i tekstove (ko da je pravljen za npr japansko ili kinesko pismo)

PS. Hvala za mmf! cheers cheers cheers

Pa to je izgleda taj. Moj PsmPlayer je verzija 3.30. i neki je mesanac engleskog i kineskog 😀 Uglavnom vrsi posao, za toliko ces se snaci. Za link ti ne mogu pomoci posto sam ga ja skinuo preko Kazaa-e

bruyoni je napisao(la):
Bas si dosadan sa tim ericsson-om! ctp;

Moze! Program se zove mobile Music (cini mi se nisam 100%) siguran! Ubacis npr RTTL nokie on ti izbaci u formatu za ericsson,siemens itd...
Ne znam link jer sam program skinuo preko DAP-a i obrisao link!
Probaj Google!

:wave; :wave; :wave; :wave;

A jel vidis kako se isplati biti dosadan 🙂
Idem da trazim, hvala.

Nazad
Vrh Dno