Šta je novo?

Meizu mx5/mx5 pro

Valjda ce srediti u toku dana :)

Edit :

TipGSM 850 / 900 / 1800 / 1900; HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100; 4G 1800 / 2100

Poslednja izmena:
Koliko sam shvatio, taj procesor moze da radi na praktično svakoj frekvenciji. Ako su kupuli veću količinu, sto sigurno jesu, mozda su ti uređaji otkljucani i za LTE800 i imaju internecionalni rom?

Edit
Izvinjavam se, sad videh da nije tako :)
Malo bezveze da prodaju telefon koji nece raditi na svim njihovim frekvencijama.

Poslednja izmena:
Nisu otkljucani.. I u rusiji se prodaje oficijalno i radi samo sa jednim ruskim provajderom na 4g.

Edit: ni meizu sam ne zna kako je zakinuo te freq ,odmah posle predstavljanja su se izvinili eu korisnicima ( u ovom slucaju rusima) na gresci sa pricom da ce sledeci sigurno podrzavati vise freq :)

Poslednja izmena:
Cisto da osvezim temu :) od pre par dana sam vlasnik MX5 modela koji nude u Telenoru tako da ako je neko zainteresovan mogu podeliti dosadasnja iskustva

Poslednja izmena:
Kada budes imao vremena napisi mini opis :) sta kako,sa kog moba si presao itd itd

Naravno, udri :)
Mene zanimaju one stvari koje ne pišu u specifikacijama i koje retko ko testira, npr kakav je zvuk tokom razgovora, kakav je multitasking (ako možeš da okačiš screenshotove running i cached aplikacija), ima li nekih odstupanja od uobičajenih performansi za prijem signala, wifija itd...
Poređenje baterija sa prethodnim telefonima koje si imao i tako to...

Poslednja izmena:
@mensurp
Uz koji paket si uzeo fon ,koliko te je izasao? Nema ih jos po oglasima iz telenora,kupio bih jedan tako posto sam druga mreza.

Telefon sam dobio kao zamenu za LG G2 koji nisu mogli da poprave plus je odavno povucen iz ponude, pisao sam vec na temi o G2.
Sad par zapazanja - prvo baterija ili ja ne umem da postavim optimum podesavanja ali za ovaj kapacitet nisam zadovoljan nekih 15 sati u umerenom koriscenju preko wifi, a vec na 3g to pada i ispod 8, kao sto rekoh mozda je do mene.
4g nemam, dok je 3g na obe kartice bez preterivanja savrsen - tu je ipak kvalitet pokrivenosti od najveceg znacaja.
Multitasking je u skladu sa performansama telefona, sve je brzo, fluidno, nijednom nisam primetio ni blago stucanje. Nemam vremena za postavljanje slika pa cu ovako napisati zauzece ram memorije je oko 1.6gb dok je slobodno 1.gb.
Telefon je cist od bloatware-a, sa sistemom mi je dosao preinstaliran play store, maps, google app i neki security centar po meni najslicniji ogoljenom clean masteru.Sve ostalo sam ubacivao sa prodavnice. Flyme os prvi put vidim pa se jos upoznajemo, kolko mi se cini sve je dosta jednostavno nisam ni istrazivao puno.
Najvecu zamerku imam na home/back dugme jer mi se par puta desavalo da se po pritisku ne vrati u svoj normalan polozaj.
Zvuk je odlican i u pozivima a i na zvucniku tako da je sa multimedijalne strane bas dobro odradjen.

Vise si zadovoljan nego sa G2?
Jedan je G2 :) Najveca nepoznanica mi je flyme os, dosta funkcija su uzeli od ios-a mada ovo za sad mi vise odgovara jer sam samo oficijelne romove koristio na g2, pa mi je dosta pristupacnije.Kazem tek sam poceo da istrazujem sta kako gde, pa cu kasnije malo vise opisati.

Znam, nudili ti ovaj i G3. Ali sto da ne promenis malo. Sa ovim si ceo interfejs promenio :)

Evo i par screenshoot-ova
Ovo za smart touch jos istrazujem cini mi se da se nije tesko navici

Samo 3 aplikacije keširane?

Aha, aj onda okači kako je posle par sati normalne upotrebe, bez brisanja...

Planiram da ga uzmem u Telenoru na nekom paketu. Takodje bio ponosni vlasnik G2 :) nadam se da me nece razocarati....

Skinite najnoviji flyme 5.0 stable, odlično su ga odradili, telefon još bolje radi, barem na prvi pogled. Sa aplikacijama su uradili istu foru ko na lollipopu, može lako da se prelazi sa aplikacije na aplikaciju, popravili neke ranije bagove.

Skinite najnoviji flyme 5.0 stable, odlično su ga odradili, telefon još bolje radi, barem na prvi pogled. Sa aplikacijama su uradili istu foru ko na lollipopu, može lako da se prelazi sa aplikacije na aplikaciju, popravili neke ranije bagove.
Ima li neki link? Bas sam hteo danas da postavim pitanje zna li se nesto 5.o verziji.

Specific configuration, Meizu PRO 5 mini 1080P with 4.7 inch screen, powered by MediaTek MT6797 10 core processor, 32GB / 64GB body storage, 16 million pixel Sony IMX230 sensor, will be equipped with fingerprint recognition.

Ko je ovde lud.. [emoji23]

Navodno 280$ u kini.. Ovo potencijalno moze da bude ubica od moba.

Meni za ovu verziju flyme 5.0 javlja da je ostecen.Mozda ja u necemu gresim

Vrh Dno