Šta je novo?

Meizu MX4

Moja zena koristi MX4 iz telenora vec 6 meseci i u principu zaista nije imala ni jedan gore pomenuti problem. Jedino je nervirao sam izgled flyme pa sam ga rutovao i ubacio CM12.1. Sad je generalno kod CM kamera losija i jedini bug koji ima je da nece da se prebaci sa wifi na data kad izadje napolje, a ostalo radi super fluentno i kako ona kaze baterija je na cm bolja dosta.

Ne razumem iskreno,u celofanu je kao ostalih milion komada u svetu po radnjama koji u ovom slucaju ja prodajem treba da napisem u oglasu nesto sto nije nigde zvanicno objavljeno,nego mi koji znamo i malo vise trosimo vrme na istrazivanje treba da ukazujemo sta ne valja a sta ne?! mislim da se mi ovde ne razumemo :/

Moja zena koristi MX4 iz telenora vec 6 meseci i u principu zaista nije imala ni jedan gore pomenuti problem. Jedino je nervirao sam izgled flyme pa sam ga rutovao i ubacio CM12.1. Sad je generalno kod CM kamera losija i jedini bug koji ima je da nece da se prebaci sa wifi na data kad izadje napolje, a ostalo radi super fluentno i kako ona kaze baterija je na cm bolja dosta.

to onaj glupi googlov bug sa lollipopa verovatno... probaj airplane mod on/off kad se to desi

Ne razumem iskreno,u celofanu je kao ostalih milion komada u svetu po radnjama koji u ovom slucaju ja prodajem treba da napisem u oglasu nesto sto nije nigde zvanicno objavljeno,nego mi koji znamo i malo vise trosimo vrme na istrazivanje treba da ukazujemo sta ne valja a sta ne?! mislim da se mi ovde ne razumemo :/

A da je obrnuta situacija, da ti uzimas telefon i ne znas za taj problem prihvatio bi tako fabricka greska ili bi trazio da ti vrate pare ?

A da je obrnuta situacija, da ti uzimas telefon i ne znas za taj problem prihvatio bi tako fabricka greska ili bi trazio da ti vrate pare ?

Pa upravo mi se desila ta situcija,pazario sam ga sa pomenutim bagom,sad bi ja trebao da uradim dispute odma cim stigne i da se zalim jer nigde nije pisalo za taj problem? Ako sam razumeo

Pa upravo mi se desila ta situcija,pazario sam ga sa pomenutim bagom,sad bi ja trebao da uradim dispute odma cim stigne i da se zalim jer nigde nije pisalo za taj problem? Ako sam razumeo

Pa ja bih tako uradio zato sto mu ne radi kako treba jedna od funkcija za komunikaciju tj sms, za whatsapp sigurno ne bi proslo posto bi rekli da je to do whatsapp-a ali posto si rekao da si uzeo PRO sve pada u vodu posto stize iz Kine ili odakle vec i previse je cimanja. :)

Realno losa situacija,bio sam skoro 100% ubedjen da ce flyme 5 da sredi situsciju,kad ono banana....:/

Ljudi, ne mora da znači da je na svakom primerku tako. Sestra i ja smo istog dana uzeli MX4 u istoj radnji, ona beli, ja crni.
Ona problema sa (ne)stizanjem SMS-ova nema, samo ja. Sa notifikacijama ponekad bude problema, ali ne toliko često koliko meni.
Tako da ne mora da znači da će tebi raditi loše kao meni. Ja sam još na test verziji softvera, možda se popravi kad pređem na stable.

Uzeo letv x500,x600 i nisam bio zadovoljan,sad i ako ovo ne bude kako treba....pakao

uploadfromtaptalk1454527095282.jpg 12656034_10206143794855725_1371837292_o.jpg 12637375_10206143795135732_1753970532_o.jpg
Evo kako se ponasa baterija na flyme 5, 4g je bio upaljen od kad je telefon skinut sa punjaca pa do jedno pola 6 - 6 koristen za whatsapp i chrome, ostatak vremena wifi, malo poruka, koja slika..

Poslednja izmena:

Ni ja na mx4 nemam problema, ako ne računamo da je crkao zvučnik, što je Telenor popravio za dva dana.
Kako si ubacio CM, može link do uputstva?

Mx4 mx4 pro dva potpuno razlicita telefona...,ja sam isto citao da mx4 nema tih problema kao pro model

Pokusajte ovo..4.5.7A. I have completely solved the problem in my Meizu m1 note doing the following:

In Security APP (include in Flyme OS):

Permissions; Notification Management -> Google Services: ON (only verify, is normal status, I think)
Permissions: Autorun Management -> Google Services: ON (only verify, is normal status, I think)
Power: App Management -> Google Services: ON (very important, I think)

Afer this, install app from Google Play called PNF No-root (search Push Notifications Fixer). It’s free.

And that is all!!. In my case, working since version 4.5.7A from actually version in my case (Flyme 5.6.1.5 beta). Push notifications in Whatsapp, mail’s app’s (meizu, mailwise,…) is working perfectly,…

Note: Idea partially extracted from the support pages of Whatsapp. In this page, reference to another application (DNSet) that I did not need to be installed but you can use it if does not solve your problem becomes.

I hope you help,…

To sam ja sve vec pisao(ne toliko detaljno posto nemam flyme uredjaj),plus stavio apk koja radi bolje od te preporucene.. Ljudi i dalje javljaju da kasne

Je l se problemi sa notifikacijama javlja na Mx4 ili Mx4 pro? Ili na oba uređaja?

Trenutno sam van zemlje i net mi je na nivou dial-upa, poslacu link cim se dokopam neta

Zna li neko od vas, da li je moguće da se na MX4 instalira dual boot-a, odnosno pored postojećeg flyme os-a instalira i ubuntu os.....?

Probajte ovde da vidite šta može da se uradi... Ukucajte ovo u dialer... * # * # 3 6 4 6 6 3 3 # * # *
Meni se desavalo da mi gubi wifi konekciju. Tu sam pod wifi podesio da automatski odabire kanal od konekcije. I to je bilo to. MX4 telenor je u pitanju.

Jel može da se obriše/deaktivira taj securuty app? (koji q su to ubacivali)

Jel može da se obriše/deaktivira taj securuty app? (koji q su to ubacivali)
Taj security uopšte ne smeta, ne jede leba, malo rama ponekad uzme, a mora da stoji tu, jer je integrisan permission u njemu. Ako me sećanje dobro služi ode u bootloop ako se obriše.

Ovaj lik sa XDA teme ga je ubio i resio problem kasnjenja notifikacija..nije prijavio nikakav bootloop..permissions po meni totalno bespotrebna stvar za regularnog korisnika, jednostavno ako nekome smetaju dozvole koje neka app ima ne mora da je instalira, a ne da prcka dodatno po njoj kao da ju je on programirao

Da li je neko brisao one kineske aplikacije i sta je sve obrisao a da telefon nije pobrljavio ?

Par dana vec koristim kombinaciju sto su ljudi rekli ovde i na meizufans za kasnjenje notifikacija i za sada mi sve stize redovno. Promenio sam i aplikaciju za sms ( neka sa ps ) i tu isto stizu poruke redovno ali to nisim koristio ko whatsapp i viber.

Nazad
Vrh Dno