Šta je novo?

Meizu MX4

Imam mx4 pro i posto nisam nasao temu pitacu ovde... Imam instaliran flyme 4.2.8.2u i sada kada hocu da predjem na 4.5.6I prilikom reboota izbaci mi “Firmware Corrupted” i mogu samo restart. Da li prvo treba da predjem na neku stariju verziju softvera ali da nije sa oznakom "u" da bih mogao na 4.5.6i sa zvanicnog sajta ili je neka druga caka ?

Resen problem..

Reko da probam ovaj stable 4.5.6i, i nisam se pokajao, bas sam zadovoljan, animacije i tranzicije su bas lepo odradjene vibracija isto, sve je glatko, browser kida kako radi, cak je i font promenjen, i on je super :D, baterija za prvi dan koriscenja isto bolja, 19 sati sa 2 sata koriscenja na 55%, moze i bolje, ali u ta 2 sata sam ga bas cackao zbog novog sistema

Jesu li konačno sredili onaj bug sa autokompletiranjem reči?
Ja sam na 4.5.5 a jedino to mi smeta...

Za to ne znam, ja koristim google keyboard, i iskljucen mi je bilo kakav vid auto korekta

Da li imate problema sa baterijom na verziji 4.5.6 ? Bukvalno moram dva puta dnevno da punim telefon, preko 10% opadne preko noci. Samo da napomenem da je rec o pro verziji telefona.

Ne, čak šta više... Sa 4.5.6 stanje se popravilo. Običan MX4.
Kad skinem tlf sa punjača, i idem u Security>Power, izračuna mi da preostaje 10h i 54m. Upaljen wifi, 4G, ekran na automatsko.

Telefon skinut sa punjaca u pola 9, trenutno 39%. Net stalno upaljen (3g), surfovanje malo vise od sat vremena i nesto malo vibera i vacup i namesteno na balance mode i opet jede bateriju..

Nešto ti jede bateriju, skini bbs ako imaš root...

Ako ti je Sot 3h mora da si jos nesto radio, tesko da moze vise sota iz mog iskustva.

Udji u screen pa okaci.

To je to, ima puno stvari koje uticu na bateriju, na wifi-u mozes malo bolje proci, smanjeni brightnes itd....ali po mom nekom iskustvu to je to. Ja furam trenutno 4.5.5 i slicno je bilo i na prethodnim. Baterija jeste velika ali izgleda nije sve bas optimizovano. Probaj i onaj power save mode.

To je to, ima puno stvari koje uticu na bateriju, na wifi-u mozes malo bolje proci, smanjeni brightnes itd....ali po mom nekom iskustvu to je to. Ja furam trenutno 4.5.5 i slicno je bilo i na prethodnim. Baterija jeste velika ali izgleda nije sve bas optimizovano. Probaj i onaj power save mode.

ocekivao sam mnogo vise od baterije, mozda je na nekoj starijoj verziji bolje

Ljudi koliko max platiti mx4 pro, koji je stigao iz kine, dakle bez garancije, star 5 6 meseci?

Ako pogledas koliku mu je pala cena u kini(235$) a i verujem da je to 16gb model,verovatno oko 200e.

Lik trazi 260e.. Posle citanja malo teme, od slabe baterije, bagovitog os-a, ne takp sjajne kamere, ne znam ni dal da krecem u pricu sa likom...

Lik trazi 260e.. Posle citanja malo teme, od slabe baterije, bagovitog os-a, ne takp sjajne kamere, ne znam ni dal da krecem u pricu sa likom...

Baterija jeste slaba na lollipopu ali ja sam se vratio na 4.4.4 i verzija flyme 4.2.8.2 i to je skroz zadovoljavajuca. Kamera je po meni odlicna sto se tice slikanja i to po danu, ali kada se predje na snimanje ima neki bag gde kao da je vec automatski nekako zumirano, mozda je to ispravljeno na nekoj narednoj verziji ( nisam siguran ). OS ima nekih glupih bagova oko pristizanja notifikacija i odvojeno pristazanje poruka ako je broj +3816xxx ili 06xxx ali sam se navikao. Ja isto imam kinesku verziju i bilo je dosta kineskih aplikacija ali sve se to moze izbrisati kad se na telefonu uradi root ( sto je vrlo jednostavno ). Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj :)

Vazi, kontaktiracu te ako se odlucim za meizu.. Hvala

Meni je izgleda crkao zvučnik.
Probao sam da flešujem rom, ali ništa.
Nosim sutra u Telenor...

Upravo sam uradio factory reset i sve pobrisao. Skinuo ponovo 4.5.7i, vratio sve aplikacije i sve podesio kako je bilo, skinuo sa punjača i kaže mi da imam preko 35 sati baterije.

Koja je tvoja verzija? Internacionalna ili Kineska? Radis updejt preko telefona( telefon ti ponudio updejt) ili si skinuo rom pa da instaliras?

Ne možeš na telefon kupljen u Telenoru da instaliraš A firmware, samo I.
Mislim da moze, treba samo prvo da se vratis na 4.0.4 I verzjju pa odatle na A. Cini mi se da ima na prethodnim stranama.

Skineš 4.0.4I na kompu, ubaciš ga u root telefona, uđeš u recovery i instaliraš. Posle toga skineš verziju koju hoćeš i na isti način instaliraš i nju.

Nazad
Vrh Dno