Da i ja sam imao taj trip dok sam ga koristio.pored toga, meni se cini da ekran nije toliko resposive na dodir, u odnosu na samsung, nekad trebam duze da zadrzim, uslovno receno duze, ali na lajt dodir ne reaguje bas pa moram da ponovim dodir cesto...ili se tripujem, ne znam....
nadam se lolipopu....
greje se, u toku koriscenja generalno, sufrujem i chatujem 15min i dosta je topao pozadi iza kamerice, izgleda je to klasika...
ja sam stavio silikonski bumper i ne osecam tu toplotu toliko kad njega ima![]()
Ja imao isto to, a nisam ga ni 1 mesec koristio.Posle vise od dva meseca korisćenja telefon uzet u telenoru na racun, mogu reci da da mi se polako telefon ne svidja, izgled ,ekran ,karakteristike 5+, Ali telefon softverski ima mana, recimo sta mi se desavalo,recimo zabaguje tako da ne moze da se pokrene osnovna aplikacija za pozive jednostavno tipkanje ne pomaže ali zato resartom da, onda korišćenjem telefona, poruke ,mail,download dokumenata itd ulazim u poruku koju sam poslednju koristio i hocu da izadjem u pocetno tj sve poruke preko smat touch-a on izlazi iz poslednje nju zatvara pa onda ulazi u neki otvoren dokument izlazi iz njega na pocetni ekran, zatim ulazim u sedecu poruku i radnja se ponavlja dok ne zatvorim gomilu poruka.Za grejanje necu da pominjem to je izgleda uobicajeno .Ne znam da li jos ko ima istih problema ali ovo se nije desavalo na samsungu koji sam koristio. Mozda neko ima objašnjejne!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari