Šta je novo?

Meizu MX4

Po cenu da me napadnu sto pisem ovo u MX4 temi u tom slucaju OPO bez razmisljanja. Ako se o istim parama radi, 3gb vs 2gb i 64gb vs 16gb bi bar meni bio odlucujuci faktor.

Mene samo brine baterija na mx4.
Sada na opo imam 3h40 min sot i još 60% baterije mi je ostalo a telefon sam skinuo jutros u 8h s punjača, sve je popaljeno, ništa ne štedim.Ako meizu može tako da drži onda ok, ako ne ja cu ga zaobići.
A druga stvar koja mi smeta je softver i manjak podrške na xda.

Čini mi se da je lošiji i sa baterijom Meizu... Ja sam malo uzurpirao temu, ali verujem da mnoge zanima ovo poređenje.

Verovatno je na duže staze bolje da uzmem OPO.

O bateriji na OPO da ne pricamo :) Mada kako sam citao i ovaj je dobar po tom pitanju, moze neko od vlasnika ovde da okaci koji SS.

Racionalniji/bolji izbor je OPO, meizu je za one što vole da eksperimentišu ili hoće malo promene :)

I očigledno ima manje problema sa hardverom u odnosu na opo kojeg su pratili žuti ekrani i grounding issue.
I ja bih zamolio vlasnike da okače pokoji ss baterije da vidim kakvo je stanje na tom polju :)

Kada smo vec usli u ovu pricu. Xiaomi mi4 kod nas kosta isto oko 350e. Ima 3gb rama,bateriju koja je bolja nego na mx4 a verovatno slabija nego na opo,a i kompaktniji je od oba telefona o kojima se prica.( meni licno i lepsi )

Jedina prava mana po meni je losiji zvuk u odnosu na opo i mx4

Edit: opo ih realno jede jer ima 64gb prostora :) da su ovi sa 32gb bio bi tezi izbor

Poslednja izmena:
5ee00c5305d1b6f876ddeb0b55e9bf40.jpg

Ne znam zašto ti je kod drugara tako nizak antutu score....

Naterali ste me iz znatizelje da instaliram i uradim test. Koje je poenta ovog besmislenog testa? Tj koliko je realan i kolika je razlika od 500 necega na 50.000 bitna za poredjenje performansi dva uredjaja?

uploadfromtaptalk1423468119923.pnguploadfromtaptalk1423468129484.png

Test nema veze s vezom. Ne oslikava nikakvo stvarno stanje.

Ne sporim ja da je test besmislen, ali mi je baš upalo u oči da je na onom ss-u znatno znatno niži rezultat.

To mu dodje kao Huawei Mate 7 u mts-u, ista cena otprilike. Sad ko sta voli, meni je bolji izbor Mate 7

Nema od 32 GB. Na primer ja koristim paket kod Telenora koji je oko 800 din i sa 1 crvenom ispao bi me oko 320 evra.

Poslednja izmena:
A on 330$ na Aliju :)

Najjeftiniji 32gb mx4 na aliju je 315e.(mislim na poznatije prodavce) I to siva varijanta. Iz nekog razloga su zlatni i onaj silver wing skuplji za 20-40e. Glupi kinezi..

Poslednja izmena:
I na to dodati 10%(carina)+20%(PDV).:)

Nisam nasao temu pa sam pokrenuo istu.Odlicna je ovo kupovina u Telenoru.oko 20k jeftiniji od G3 modela a sigurno nije toliko losiji.
Kakva mu je kamera,kvalitet izrade,trajanje baterije?

Kamera bolja nego na G3, autonomija takodje. Ekran savrsen, iako ne bi trebalo da su klasa, Meizu ga shije za medalju u svemu. Daleko bolji telefon. G3 nisam mogao da podnesem koliko lose radi. Ne toliko lose, ali losije od MX4. Ne bih razmisljao ni trenutka ukoliko storage nije problem.

Danas je stigao za Meizu i apdejt na 4.2.2 verziju Flyme OS-a.

Sta pricas bre,ne moze biti bolji kada je obican kinez.
By:Zujka :)

Cena mu je povoljna u Telenoru pa bih ga uzeo,pa same specifikacije su bolje od G3 osim 2 i 3 GB Rama ali akmera,velicina ekrana,baterija.Dopada mi se dizajn,ali videcu da li ga u Knezu imaju izlozenog sutra.

Sta uradi sa Samsungom- N4 ako se ne varam? Setih se da si se jedno vreme bas pricao kako je S5 najlepsi do sada? I da se od Note 4 pada na zadnjicu pored prosecnog IP6 ili tako nesto.. o_O Cini mi se da si jedno vreme bio zagrejan i za Sony Z2?

Gde ces druze sada na kineza, ne moze to bolje nikako od Samsunga da bude... Provesces se posle kao nas kolega nitro u G3 temi, ne propusta ni dan da se zali na isti... :)

Topla preporuka, ostani na N4, nije vredno kidanje zivaca sa MX4... ;)

Mislio sam kao drugi telefon ovaj kinez da uzmem jer mu je dobra cena pa ako dosadi lako ce se prodati za fine parice,taj fazon ali videcu jos nije mi hitno.
S5 je sada kasno da s euzima jer mu je kod operatera jaka cena a za mesec dana izlazi S6.Stoji i dalje da mi je S5 najlepsi ali ni to nije iskljuceno da kupim nov za kes preko oglasa.
Naravno da se pored Notea 4 kako ti kazes pada na zadnjicu pored iphonea 6,to svako ko se razume u telefone zna.
A eto ako uzmem ovog kineza i dosadi mi brzo,mogao bih za neku manju doplatu da uzmem odlican S5 jer je nov ovaj kinez oko 350 eura.Svaku racunicu gledam naravno.

U principu kupujes, samo ne znas jos uvek koji model? Bolje kupi u startu ono sa cime smatras da ces biti potpuno zadovoljan jer ako ides na kompromise zezaces sa menjanjem/doplatom kasnije... Mada meni pre deluje da kupujes vec godinu dana neki (Samsung) telefon samo jos ne znas koji... :D

Pored N4, zasto bi uzimao drugi dobar fon... Uzmi nesto maleno...
Note je Note, MX4 ue ipak odlicna daily sprava.

Tek sam zadnja 3h kuci na wifi, ceo dan sam bio napolju uz 30ak minuta iGo navigacije...

5447b274dbd5eba953dca53f2267b3f4.jpg

88657f9c9a65114b314dc0dd9a603a02.jpg

Bez cackanja, bez gasenja aplikacija...

Moze i bolje, uglavnom za sada prezadovoljan.

Ovo gore da je MX4 bolji od G3 nema leba, ni kamera ni ekran. Tu su negde, ali je G3 i kamera i ekran bolji, ako bi bas uporedjivali. Jedino je baterija nesto bolja kod MX4.
Takodje u mom slucaju G3 radi bolje od MX4 na kom sam imao home pucanje i restartovanje. Govorim kao korisnik i MX4 i G3.
U telenoru naravno MX jeftiniji ali na oglasima je G3 jeftiniji.

Kamera bolja nego na G3, autonomija takodje. Ekran savrsen, iako ne bi trebalo da su klasa, Meizu ga shije za medalju u svemu. Daleko bolji telefon. G3 nisam mogao da podnesem koliko lose radi. Ne toliko lose, ali losije od MX4. Ne bih razmisljao ni trenutka ukoliko storage nije problem.

Danas je stigao za Meizu i apdejt na 4.2.2 verziju Flyme OS-a.

4.2.2 verzija je izašla još prošle nedelje, danas je izašla stabilna verzija 4.2.2.1

@babadok koju si verziju softvera koristio kad ti je pucao home? meni se to još nije desilo.

Vrh Dno