Šta je novo?

Meizu m2 note

evo info sa flyme foruma:
Announcement About International Adaptation Of Flyme 6

On November 30, Flyme 6 was officially released in China and since then, has got great recognition from numerous users. However, to meet users’ demands for localized services and provide full support for the 38 foreign languages, a prolonged development period is required before the Global version is ready for other regions.

To finish developing the Flyme 6 global version as soon as possible, we plan to cease updating the Flyme 5 global version after releasing the last stable update for each model (m1 note, m2, m2 note, m3 note, M3s, MX4, MX4 PRO,MX5, MX6, PRO 5, and PRO 6) in middle December, so as to free up more manpower for the international adaptation of Flyme 6.

According to our plan, the Flyme 6 global version will be made available for compatible models in succession,starting at the end of December. The specific release date for each model will depend on our firmware testing results. Beta versions will be provided for the models tested to meet release requirements first. Once set,release dates will be announced on the FlymeOS Forum, so please stay tuned. (The Flyme 6 global version will be supported by the following models: m1 note, m2, m2 note, M3 note, M3s, U10, U20, M3E, M3 MAX, MX4, MX4 PRO, MX5, MX6,PRO 5, and PRO 6.)

Opa...ja mislio pustise note niz vodu.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Svaka cast. Nisam nadao ovako brzo sestici

Ima na YT preview F6 doduse A verzija ali vidi se napredak. Ocekujem ga sa nestrpljenjem. :)

Da li vam radi google messenger?
Meni nece da posalje poruku iz aplikacije izbacuje mi "No Preferred SIM Selected for Sending SMS Messages"

Konačno sam odneo moj u Telenor, šalju ga u servis. Javljam krajnji ishod

Sent from my NEM-L21 using Tapatalk

Da li vam radi google messenger?
Meni nece da posalje poruku iz aplikacije izbacuje mi "No Preferred SIM Selected for Sending SMS Messages"
Isto.. Brzo sam ga deinstalirao, bez želje da ulazim u problem. Nije vredno

Sent from my m2 note using Tapatalk

Isto.. Brzo sam ga deinstalirao, bez želje da ulazim u problem. Nije vredno

I ja sam ga deinstalirao zbog toga problema... Textru sam koristio do pre par dana, a sad koristim sistemsku aplikaciju.

Kako se broj sms kao tog vida komunikacije sveo na min, sistemska aplikacija je više nego odlična i nema potrebe za drugom.

Ja sve probao sve i svasta i na kraju sve zavrsio na sistemske app, jednostavno su najbrze i najbolje za meilove, sms, dial itd... cak je i onaj sistemski brauzer u neku ruku bolji / brzi od chrome...

Meni se originalni email uopste ne dopada jer nece da ucita sve prethodne mejlove i to mi pravi problem. Na svakoj verziji je bilo isto... Od tad koristim Gmail app

Meni se originalni email uopste ne dopada jer nece da ucita sve prethodne mejlove i to mi pravi problem. Na svakoj verziji je bilo isto... Od tad koristim Gmail app
Cita kod mene ali mora da se udje u gmail folder za sve emailove, ima toga dole levo...

Imam problem. Uradio sam factory reset i sada telefon neće da mi instalira Play Store i Google Play Services. Počne instalaciju preko Meizovog App Storea, ali smesta pauzira i šta god ja uradio, nikako da mrdne. Please help...

Restartuj telefon pa probaj opet...

Kako da uradim root za ovaj telefon?

Jel ti google instaler prijavljuje da je google framework ostecen?

Ni to nije htelo da se skins s HotAppsa, pa se onda odnekud pojavilo. Ali nista ni ne skids, samo stoji na 0%. Sutra ga nosim u Telenor.

Ja sam uspešno skinuo instalaciju za GMS, ali instalacija ne prolazi potpuno.

Kada pokrenem on uspešno instalira Google radni okvir i Google usluge i tu blokira. Play Store i Google mape nije uspeo da instalira. Za ove dve koje nije uspeo da instalira piše "Oštećena". Ne uspeva da uradi oporavak instalacije.

Nakon što sam instalirao najnoviju verziju Flyme OS-a putem OTA update-a, ne mogu da pokrenem google apps.

Google usluge su instalirane, ali ne mogu da skidam aplikacije sa Google Apps-a / Google Play Store-a.

Da li postoji neki alternativni način da istaliram Google Apps?

Nisam, dobio sam informaciju u sistemu da postoji novi update os i preko sistemske opcije je ažurirano sve.

Da li moze da se promeni format datuma?

Konkretno, kad listam sms-ove stoji mesec/datum, ja hocu obrnuto

Da li mogu da koristim APK Pure za preuzimanje novih aplikacija i sa ažuriranje instaliranih?

Njega sam instalirao

Trebalo bi poslednju. Odneo sam telefon u Telenor, ali danas su mi javili da su mi odbili reklamaciju, premda sam samo tražio da mi osposobe Play Store. Probaću da ga opet apdejtujem kada ga pokupim.

Zabroavio sam da javim kako sam prošao sa reklamacijom.
Na moje iznenađenje,servis je prihvatio reklamaciju i isti dan su ga popravili.
Zamenjen je displej (bela boja je sada žućkasta :( ,ne znam kakav su sada stavili ali ima razlike ) i dugme sa senzorom

Pa imas podesavanja ekrana, ti ga stavi malo na hladniju stranu, da dobijes pribliznu belu.

Nazad
Vrh Dno