Šta je novo?

Meizu m2 note

Ok...onda cu verovatno na A da predjem, jer mi na ovoj G ne radi.

Proradilo samo od sebe....gremlini.

Poslednja izmena:
Ma mene A verzija nervira posebno oko podesavanja GP dok to proradi okozis se. :D
Mora da se wipuje?

Google Play?

Interesantne ove umotvorine dok se puni.[emoji1]

He, vise nema onog krnjeg ruta.

Nista zadrzacu se, ako krene da blesavi, bacicu na A, da mu dam malo vremena, mozda se stidi.[emoji1]

Da, dugo smo ga cekali pa sad oseca pritisak, stidi se i gresi pod pritiskom. :D

Kakva je tastatura? Ista kao i na A verziji? Uzasno me je nervirala ona navikla sam na touchpal koja je isla uz sistem pre. :D

Ova verzija koju mi koristimo i mislimo da je finalna zapravo nije.

Da li ste uspeli da ugasite wa pop up?

Pa nijedna verzija nije konacna uvek moze da se dodaju razlicite stvari. ;) Ovo je prva Flyme5 stabilna verzija i treba je probati.

Koliko vidim ista je tastatura.
Ali...opciju keep wifi on during sleep ne vidim nigde.Jao kinezi, vam mamu zutu davili u sred pirincanog poljaaaa....

Sent from my m2 note using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne, toga nema ni na A verziji... Imas samo opciju da podesis preferiranu konekciju wi-fija... :/

Budale teske,sta reci...jedno srede, drugo useru.

Ne moze sve da radi savrseno.
Sta kazes, ne mora da se radi wipe?
Ne laguje nista, sve radi ok?

Nisam radio..za sada je sve isto sto se rada tice.

nekontam ovo sa wifi jem u toku sleepa, ja se zakacim na ruter i uradim screen off i on ostane zakacen, jeli to to ili???

i meni neradi led notifikacija na g verziji.

Meni sve radi super sem toga sto u sred kucanja, u WA recimo, zamuti se slika (tipicni blur efekat) i u sekundi se vrati u normalu. Ne smeta, ali desava se. :D

Da, da, samo sto daje dve opcije on i off, bez one da je upaljen uvek kad je na punjacu.

FYI, najvise stedi kada je zakacen na wifi, a ne kada je na mrezi.

Inace mene mrzi da se prebacujem, na poslednjoj sam A beti, tako da ne vidim razlog da se prebacim.

Cekamo Kutiju da kaze jel mu zena dozvolila sad da odradi update i kako je zadovoljan :D

Ne zelim, nije zasluzio. :D
Mada ako je i tebi proradilo samo od sebe mozda ipak necu biti toliko okrutna, dacu sansu.

Poslednja izmena:
Evo mojih podesavanja sa kojima notification led radi normalno...
e58696b27994760d58ef613f752262f8.jpg

Ne. Meni se toliko jako zvucnik cuje da me cuje cela kancelarija tj. sagovornika, pa pitaju jel to na spikerfon :) Tel isto iz Telenora. BTW imam i drugi kupljen u radnji - isto je odlican zvuk iz slusalice.

Kada zapocnem neki razgovor, kada pokusavam da smanjim ton, iako se smanjuje zvuk na scroll liniji, jacina zvuka je ista.

Inace sam i dalje na verziji 4.5.4I

Proradio led. :D
Nema razlike između A i G verzije što je dobro. Čak su zadržali i teme...

Malo pomoc,apdejtovao sam na 5.1.5.0kad udjem u podesavanje melodije nevide se uopste,mogu da se listaju ali nema nijednog naziva!?
Play market takodje nereaguje uopste,mogu da udjem ali neskida nista(ceka se mreza)iako sam povezan....
Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno