Šta je novo?

Meizu M1 Note

Odradio sam Antutu test. Skor je preko 45000, opet je oduševio ponosnog vlasnika.
Da pohvalim poboljšanja u dialer app, uveli su brzo biranje, predefinisani izbor mreže za pozivanje i čini mi se da je bolja sinhronizacija sa nalozima.

Ja jos nisam odradio novi update ali sve ovo gore navedeno ja sam vec imao u telefonu kad sam ga uzeo u avgustu mesecu.I brzo biranje i izbor mreze itd...

Flyme OS 4.5.7A-C leaked beta firmware

Kod:
http://firmware.meizu.com/Flyme/preview/M71/4.5.7A-C/20151013041130/d3r4u7/update.zip

ako ko želi probati.....

A je da je all verzija os-a tog koji pise a C u ovom slucaju znaci koje je po redu beta izdanje tog os... recimo dok nije izasla stabilna 4.5.6A. Izlazila je beta B,C,D.

Ahaa,hvala na objasnjenju... Jos jedno pitanjce,jel mogu posto imam A verziju da ubacim preko nje I na primer 4.5.6I ili moram striktno A verziju? Trenutno sam na 4.2.0.5A

zavisi od uredjaja , na moj mob ne može I ver jer je tel za kinesko tržište.... mislim da ako je evropska verzija uređaja onda može I verzija, al to sačekaj da ti odgovori neko ko bolje razume....

Ok,predpostavljam da ni kod mene ne moze posto sam ga narucio iz kine...

Nema veze odakle je narucen.

Ima veze. Kinezi nisu prodavali I verziju, tako da - ko je nabavio telefon direktno od Kineza nek' se drži A verzije.

Ahaa,hvala na objasnjenju... Jos jedno pitanjce,jel mogu posto imam A verziju da ubacim preko nje I na primer 4.5.6I ili moram striktno A verziju? Trenutno sam na 4.2.0.5A

I ja sam jos uvek na toj verziji :D, telefon super radi, plasim se da predjem na novu verziju, tel. ne nudi automatski update, a ovo sa skidanjem sa weba, ne znam da li ce doneti neke bugove...

I meni sve super radi evo vec 7. mesec... Ja sam navikao stalno da menjam romove na telefonima da isprobavam sta koji nudi sto na meizu nije moguce. I mene cudi sto nema automatski update.

Treba mala pomoc.
Gde se iskljucuje sinhronizacija,non stop mi stoji obavestenje na vrhu moba i trosi vise bateriju.
Bilo je sve ok dok nisam updetovao mob,a onda se pojavilo obavestenje i tako stoji.

Treba mala pomoc.
Gde se iskljucuje sinhronizacija,non stop mi stoji obavestenje na vrhu moba i trosi vise bateriju.
Bilo je sve ok dok nisam updetovao mob,a onda se pojavilo obavestenje i tako stoji.

šta ti se tačno sinhronizuje? ideš u settings---accounts---pa vidiš šta ti je uključeno od sinhronizacije...

Treba mala pomoc.
Sad sam primetio.
Prilikom updeta instalirala se neka nova aplikacija MZSyncService koja izuzetno trosi bateriju.
Ne moze se obrisati vec samo zaustaviti(medjutim oznaka sinhronizacije i dalje stoji).
Da li jos neko ima tu aplikaciju posle novog updeta na I verziju?

Ima to i na A verziji, ali ne guta bateriju.

Jel jos ko probao ovu beta 4.5.7A-D

Evo meni danas stigao OTA update ne 4.5.7. Azurirao bi ga ali ne znam kakvo je trajanje baterije

Ja sam od izlaska na ovoj gore beti sta sam naveo. I cini mi se ok.
880bce312fba725b25e11b72ca1bdcfb.jpg

3a66528a8dc446be4baa1c678caeb27a.jpg

Bice izasao i zvanicno.....

Poslednja izmena:
ne mogu editirat post, pa ću se ponovit, evo i meni poudio ota update, upravo skidam, možda ću čak odradit i wipe data , da to bude sve na novo, hehe

@briferboy deluje da je batrrija ok. Ja sam na 4.2.0.5 i ide do nekih 5-5.5h sot-a...

Javite da li je ispravljen problem sa OTG. Posto je isti lose radio ako je baterija ispod odredjenog procenta :)

baš sad me net našo zezat, pu, izem ti sreću, aaaaaaaaaaa

Nemoj mi reci da ti je pukao na pola OTA?

Bio sam prekinuo, cekao da se net ustabili. Tek sad sam uradio update

Upravo mi je izvrsen update preko mob., trajalo je citavu vecnost, pojavile su se kineske app koje sam izbrisala kada sam kupila tel., medjutim nestala je app Contacts...i kako sada da udjem u kontakte sa kartice?

Nazad
Vrh Dno