Tila ,koliko te je zakacila carina ako se sme znati ?Ok, hvala 😀
To mi je bilo bitno da znam, javicu veceras utiske kako je sta ispalo, prvo da platim budjavu carinu sto su mi nakacili 🙁

Bas sam u panici, mada pise u narudzbini da sam uzela FDD, jel mozete da napisete sta se kuca za 3G koji parametri? Ja sam samo cekirala mobile data na ( on ), i stavila 3 G , medjutim ne radi, mozda je do te kartice prepaid.
2G radi normalno, medjutim ne pojavljuju mi se kontakti u telefonu kao da ih nema. Videcu sutra kada zamenim svoju postpaid glavnu za micro sim, inace Vip su mi obe kartice.
Ima nekih zezalica u telefonu koje su za mene novina, bas mi je tesko da se naviknem, jer sam imala verziju Note 3, i sve je bilo jednostavno i pregledno.
Ne mogu da se naviknem na back strelicu koja je na ekranu, navikla sam na stanradno levo i desno, 😀
Evo kako izgleda, nadam se da su se uploudovale slike.
Pogledajte prilog 166676
Pogledajte prilog 166677
Koliko sam ja upućen lte kod nas radi na 1800mhz s drugi opseg će biti 800mhz.
Ako telefon podržava te bendove onda će raditi.
Stigao i meni telefon (16GB verzija). Carina 1085 rsd, nije ni otvaran. Ukupno sa poštarinom 1320 rsd. Shenzhen napisao headset i stavio cenu od $49. Naručio sam i crni nilkin hardcase (telefon je plavi), kao i tempered glass 9H. Sada kada sam izračunao, telefon me je izašao nešto malo više od 26000 rsd. Dobra cena, što se mene tiče. Verzija flyme-a je 4.2.0.3A. Postoji srpski jezik, kao i playstore. Telefon odlično leži u ruci, a može i da stane bez problema u džep od farmerica. Za sada sam prezadovoljan. Idem kasnije u MTS da mi srede sim kartice.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari