Šta je novo?

Mehanicke Tastature

Izgleda počeli u pošti da naplaćuju i dostavu robe iz Kine 😁, nije mi jasno šta sam platio vidim nalepnicu ocarinjeno pa kontam da je to to. Do sada sve što mi je došlo iz Kine stiglo bez dodatne naplate. Tastatura je kvalitetno urađena nema šta iznenađen sam da za malo novca dobiješ vr tastaturu.

Obavezno je za svaku robu koja dodje iz inostranstva da se naplati PDV. Bila ona 1 euro ili 100 eura. Ako je roba preko 50e onda se na to naplaćuje i carina.

To što nekad nisi platio, dobra volja carinika da se ne cima sa otvaranjem.

Poslednja izmena:

Zna li slucajno neko, da li se na Redragon tastaturama, konkretno kod mee K596, moze produziti LED duration? Traje mislim 60 sekundi pa se gasi. A ne nalazim u softwareu opciju za podesavanje.

Kontam mozda ima neki shortcut.

Hvala.

jeli bezicna? ako jeste onda je to sigurno napravljeno da stedi bateriju

Jeste. To joj je sleep mod. Samo kada bi se duration mogao produziti.

a ako je na kablu?

GMK67 u crnoj i beloj boji za samo 35$ (free shipping): https://aliexpress.com/item/1005005780174902.html

Gde im je bila crna kad sam ja kupovao, urgh.
Ako neko planira da kupi i hteo bi belu, neka uzme crnu pa da se trampimo, heh...mada, možda prelomim i sam uzmem crnu, fantastična tastatura za male pare.

a ako je na kablu?
Na kablu se ne gasi. Ali je drzim wireless jer, kada sam za volanom, stavim je pored sebe a kabl ne moze stici. Pa bi morao svaki put vaditi kabl i vracati. Gotovo svaki dan odvezem jednu trku.

Nije veliki problem. Ali bi mi puno pomoglo kada bi se LED duration produzio na 2-3min.

Poslednja izmena:
Na kablu se ne gasi. Ali je drzim wireless jer, kada sam za volanom, stavim je pored sebe a kabl ne moze stici. Pa bi morao svaki put vaditi kabl i vracati. Gotovo svaki dan odvezem jednu trku.

Nije veliki problem. Ali bi mi puno pomoglo kada bi se LED duration produzio na 2-3min.
mozda da kupis duzi kabl :)

Narucio sam o-rings.. Nadam se da će da pomogne oko buke.

nece :)

Video sam da ove od 1.5mm mogu duplo da se stave.

malko utisa, ali veci zvuk pravi switch nego udar keycapa u switch. ako bas zelis da utisas mehanicku, ili zamenis switcheve (najskuplja varijanta) ili ubacis neke case foams, da utisaju zvuk.

Ma nije toliko strano, vrata su između. Generalno bitno mi je da tipa 30% bude tiše. Ne skroz silent.

Uz Korserove PBT kapice dobio sam i O-ringove i ajde i njih da stavim na HyperX Alloy Origins sa Akva taktilnim prekidačima i osećaj pri kucanju je bio užasan, tako da sam veoma brzo uklonio O-ringove. Koristio sam ih i na Fantek MaxFit61 sa crvenim Outemu prekidačima i tu osećaj pri kucanju nije bio toliko loš, posebno kad sam se navikao, ali taktilne su totalno upropastili.

da, ima i original :)

sada ce 11.11. pa da vidimo sta ce biti od popusta

Nazad
Vrh Dno