zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Kakvi su keycapovi? Koliko si platio harač povrh cene? Nema iluminaciju?
Nema iluminaciju..sa iluminacijom su Fxxx modeli, kao npr. F87 http://www.ikbc.com.tw/f87 (skuplji naravno
Kakvi su keycapovi? Koliko si platio harač povrh cene? Nema iluminaciju?
To je i meni palo na pamet, ali za sada ne vidim neko razumno resenje, osim da potopim ceo taj deo tastature u alkohol, a zahvaceni dugmici su tab, levi shift i ~, na samom kraju tastature..Moraš to nekako lepo da potopiš u alkohol da se šećer rastvori u njemu i izađe napolje. Van toga imaš sprej za kontakte ali ne verujem da će ti to pomoći dok šećer ne izađe.
Nema ni potrebe da se lemi, switchevi na devarajasu su modularni, samo se bocnu.Pa mora da ima neke veze sa kontrolom kvaliteta jer se meni slična stvar dešava na njihovom mišu M690..dešava se da ponekad miš ne registruje klik na levom tasteru, pa moram ponovo da kliknem...
Inače pošto je tastatura pod garancijom, može da ide u servis..van garancije ja bih probao da razlemim i zalemim novi switch...
Na Devajaras tastaturi je počeo da se javlja dupli/trostruki/nedostajuću klik.
Slepo kucam i samo ovo slovo se desi da izostane (ređe, a stisnem ga sigurno) ili da se pojave 2 ili 3 uzastopna (ss ili sss).
Još uvek je pod garancijom.
Do čega može biti?
Da li ima vade od reklamacije jer se ne dešava uvek?
Danas kucam lozinke i na trećinu njih mi umesto jednog ubacuje duplo slovo S. A to sam kucao jednim prstom pa nema šanse da mi se ukočio prst, da sam stisni 2 puta i slično.
Nemas razloga da ides nazad osim ako ti tastaturu ne udari voz.....magovi matketinga
samo sto postoje i tastature koje nemaju svetlece kerefeke i gejming "dizajn" i sluze pre svega za kucanje. presao sam pre par godina sa membranske i ne verujem da cu ikad nazad. zavisi i koji su svitchevi iako su i od toga napravili celu nauku.
tastature su nekima i poseban fetis, ja bih svoju i u grad nosio![]()
tastature su nekima i poseban fetis, ja bih svoju i u grad nosio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari