Da li su Corsair mehanicke tastature zaista tolike dobre kao sto se prica?
Aj, ne lupaj.Corsair krš tastature
Aj, ne lupaj.
Imam corsair, pre toga sam imao Razer blackwidow stealth.
Ne mogu reci, da je razer bio los, i ako sam ga malo koristio. Kod njega su problem, barem ljudi tako kazu, losiji svicevi.
Izrada, kod Corsair-a, je vrhunska, i tastatura izgleda prelepo.
Pa, pazi.
Ja sam imao, i steelseries 6vg2, koju sam dao sestricu, na koriscenje. Jako je loseg kvaliteta. Stampa se izbrisala, jako brzo,sada ima, ja mislim, oko 4,5 polomljenih tastera, i ako je niko ne udara, i ne lupa po njoj.
Jednostavno, jako los kvalitet, i to je to.
Ja imam 6gv2 vec nekih 5-6 godina, pregurala je 12k partija starcrafta (umem solidno da zveknem po njoj kada nesto ya****m u toku partije), oko 1k paragon levelovanja na D3 (dobar deo toga cm wiz, znaci button mash 2 the max), plus sav ostali redovan svakodnevni rad. "a" i "s" jesu malo izbledeli u odnosu na ostale tastere i plastika na njima se malo uglacala pa je sjajnija i glatkija nego na ostalim tasterima, ali to je otprilike sve sto joj se desilo. U redu mi je da se nekom vise svidja ova ili ona tastatura, ali reci za 6gv2 da je jako loseg kvaliteta je, u najmanju ruku, neozbiljno.
btw, sta znaci polomljen taster? puknut keycap ili sta?
Ja imam 6gv2 vec nekih 5-6 godina, pregurala je 12k partija starcrafta (umem solidno da zveknem po njoj kada nesto ya****m u toku partije), oko 1k paragon levelovanja na D3 (dobar deo toga cm wiz, znaci button mash 2 the max), plus sav ostali redovan svakodnevni rad. "a" i "s" jesu malo izbledeli u odnosu na ostale tastere i plastika na njima se malo uglacala pa je sjajnija i glatkija nego na ostalim tasterima, ali to je otprilike sve sto joj se desilo. U redu mi je da se nekom vise svidja ova ili ona tastatura, ali reci za 6gv2 da je jako loseg kvaliteta je, u najmanju ruku, neozbiljno.
btw, sta znaci polomljen taster? puknut keycap ili sta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari