Labello
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.02.2017
- Poena
- 695
Keychron K12 BT klon by Aula:
AULA F3068 White/Gray RGB 60%, sa bluetooth povezivanjem i mehaničkim plavim svičevima.
7K din.
![]()
Gde uzeti?
Keychron K12 BT klon by Aula:
AULA F3068 White/Gray RGB 60%, sa bluetooth povezivanjem i mehaničkim plavim svičevima.
7K din.
![]()
Mogao si samo naci neki PCB ili kit za manje pare, ili skines sa neta KiCad semu i napravis preko Jlcpcb... nisi morao celu tastaturu da kupujes 😀Meni treba samo PCB zbog neke custom akcije, posto spacebar moze kraci da se stavi. Ja sam mojim LK67 zadovoljan, navukao se na knob![]()
Ma znam, trazio sam PCB kompatibilan sa BBOX60 case, pa sam se nesto pogubio i na kraju prelomio i otisao laksim putemMogao si samo naci neki PCB ili kit za manje pare, ili skines sa neta KiCad semu i napravis preko Jlcpcb... nisi morao celu tastaturu da kupujes 😀
Imas ovde neke gotove tastaturue https://42keebs.eu/products/kits/
Meni stigla nova igračka Romeo40 biće za vikend lemljenja 😀
Imas na KPGde uzeti?![]()
Šta si tačno koristio za podmazivanje? Može li dielektrična mast da prođe?Imao sam istu situaciju ali samo par tastera je bilo takvo. Podmazivanje je rešilo problem.
Koristio sam Krytox koja je baš za prekidače. Možeš i bilo koju dielektričnu mast s tim da treba paziti na viskoznost i da se mast ne "ugromulja" posle nekog vremena. Ako je pogrešna viskoznost možeš skroz promeniti osećaj prekidača, da ti nestane taktilni bump.
Ja sam podmazao bez lemljenja, tankom plastikom nanesem mast u zazor između kućišta prekidača i "plandžera" sa sve 4 strane pa onda razmažem tankom četkicom. Ako imaš i problem sa "spring ping" onda nećeš moći ovako rešiti.
Sprej metoda je brža i rešava i pomenuti "spring ping" ali možeš zeznuti elektro. kontakte.
Postavi desni shift i ctrl da rade kao strelice, možda može i fn da se zameni sa alt, a fn postaviš kao levu strelicu.Uzeh Razer Huntsman 60%, e kako sam se *****ao. Do sada nisam imao prilike da koristim 60% tastature, potpuno sam predvidio činjenicu da su one van gejminga beskorisne, fale one strelice ko leba u normalnom radu.Tipa kad treba pomjeriti nešto, skip recimo na youtube i slično... Jedino što sam pogodio su svičevi, definitivno mi odgovaraju red, skoro pa su silent. Posle blue svičeva na hibridnoj SS Apex 5, ovo dođe kao melem za uši. (čitaj ukućane)
![]()
***e kako mi ovo nije palo na pametPostavi desni shift i ctrl da rade kao strelice, možda može i fn da se zameni sa alt, a fn postaviš kao levu strelicu.
Imam ja.Jel ima neko Tester68?
Imam ja.
Grozni su stabilizatori, fabrički zvekeću ko kesa sitnišaAlli dobro, daju se relativno lako srediti i budu ok posle.
Sve ostalo je sasvim solidno za te sitne pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari