Gadjan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.05.2006
- Poena
- 690
Pa da, naravno da je interes/novac uvek razlog, znam ja to, samo ne znam tačne cifre i detalje tih pogodnosti za uploadere gde/kako/koliko. Odokativno po količini linkova se može proceniti koliko koristi imaju uploaderi od kojih hostova 🙂, samo me čudi da je rs još uvek dosta zastupljen a koliko sam upoznat poslednje promene su donele valjda dosta lošeg za uploadere... I za hotfile sam nešto slično čitao, oko brisanja linkova...
Filesonic valjda sad najviše plaća, i to je sve normalno svako bira šta je za njega najbolje. Dobro je dok ikako može da se skida za dž. Samo me nervira kad stave ogromne linkove koji se samo sa premium acc mogu skinuti 😡 ali negde je to i zabranjeno, takvi linkovi se odmah brišu, i treba :-devil-:.
Od free ograničenja, meni čekanje ni blizu ne smeta koliko captcha žvrljotine, jer se linkovi mogu mešati i imaš stalan down. Kad bi se taj captcha najzad razbio (mada mislim da nema šanse) bilo bi extra 🙂.
Filesonic valjda sad najviše plaća, i to je sve normalno svako bira šta je za njega najbolje. Dobro je dok ikako može da se skida za dž. Samo me nervira kad stave ogromne linkove koji se samo sa premium acc mogu skinuti 😡 ali negde je to i zabranjeno, takvi linkovi se odmah brišu, i treba :-devil-:.
Od free ograničenja, meni čekanje ni blizu ne smeta koliko captcha žvrljotine, jer se linkovi mogu mešati i imaš stalan down. Kad bi se taj captcha najzad razbio (mada mislim da nema šanse) bilo bi extra 🙂.
Poslednja izmena: