Šta je novo?

Megahalem pitanje

Au drugar, samo ides okolo i pricas (sam sa sobom) o tom corsair-u H70 :D

A mislim da ti poredjenje nije ok. jer covek ima X6 proc a ti X4

vlado moj procesor 6 jezgara,tvoj 4,moj kuler 2500 din,tvoj 7500 :))) Racunica jednostavna :)

6 jezgra ne opravdava to. Samo cena sto je mnogo jeftiniji.
A ja ne bi govorio nista da je obrnuto ali je Megahalem ne samo nezgodniji i ruzniji nego ima i losije temp to sada vidim.
3.8GHz 1.35V
http://i.imgur.com/ObnFh.jpg

Ustvari ipak sam pogresio to je malo vise.
http://imgur.com/ukgHt

I to sam smanjio ventilatore na 1450 kao da ne bude buka. Bez nastavaka radi odmah na toj brzini i 2C je hladnije. Pricaju dere se. Koja buka bucan je kao orman.
Jedino sto cujem je ovaj fan na vratima kada styavim na to ruku kao da gledam u krevet a ne u komp.
Sta bi dobio sa X6 garant 52-53C.

Sta su napricali pre nego sam ga kupio po 2-3 puta sam ustajao lezeci u krevetu i trazio po netu da se ne za****m. Svaki klip koji je sadrzao rec H50 I H70 ja sam pregledao plasice se da kupim. Znacdi falilo je malo da odustanem najstvarnije samo zato sto su svi pricali kako ne valja nista. Vec sam nrazmisljao o necemu malom, maleckom vaszdusnom samo da nemam buku i zaboravim na OC da ne bi morao da stavljam svasta unutra.
Umesto da su odmah rekli koliko para toliko muzike ili mi volimo Tower Coolere a mrzimo te fancy stvari i gotovo da se ne brinem dzabe.

Nisam ja rekao jos jedno ****** od Corsaira, cudo koje se dere, buka neizdrzljiva,...
Daj boze da je 2-3 koji imaju H50 reklo da su zadovoljni, velika vecina je bila protiv.

I pricam, bolje da ste i vi rekli ranije posto ce mozda neko promeniti 3 kulera trazeci sta mu odgovara plaseci se da da 90e ili 70e za manji koji je jednako dobar. A moze odmah da zavrsi posao.

Poslednja izmena:
pa eto kod tebe je 53C,stavi 64 bit OS i linx all memory,provrti onda,pa ces videti i kod tebe 59C :D Taj kuler koliko ja vidim (uzimajuci u obzir cenu) nista posebno. Nije megahalemsu ni do kolena. A to da l' je ko soliter u kucistu ili sta vec,je po meni nebino. Neces valjda onoj drugarici pokazivati h70? Vec te je uvatila u bludnichenju s' crosshair 4,sad treba i te jade da vidi :D :d

Stavicu taj 64bit on je na disku sa ovim isto, jel da??? Onda mogu i memoriju da dokupim i to ce pocvecati temp??? Eto za mesec dana cu to uraditi.
Videcu bas. Za drugaricu nije bas tako bilo ali ajde. Krenula je u krevet govorieci sacuvaj boze i ne mogu da verujem. Dosla do stola i pogledala sta gledam i krenula nazad govoreci to i cudeci se. Kada sam je pitao sta je bilo rekla je pa gde ti je ruka, mislila sam da gledas XXX a mene je boleo stomak.:)

Nije dolazila od tada. Da me ne zatekne kako mazim H70 jednu noc, i okrecem ventilatror rukom trrrr, trrrrr, trrrr.

I nije 53 ja vidim nepuna 52 samo zato sto je meri tacnije pro verzija inace je to 51C.
I memory je All koliko vidim uvek.

Poslednja izmena:
I ne reche sta bi s' njom? Nije vise dolazila? Umesto nju da mazis,ti se ufatio kulercheta :)
edit: TMPMIN2 je proc,53 C :) a ovo dole su jezgra

Poslednja izmena:
Neee, nije ima ona decka svog dolazi kada se posvadja sa njom i kada je nabedi da ga vara onda to namerno uradi. Ali covaj put je naisla na crvenu-elektricnu konkurenciju.

Hahhahahahhah, @Vlado, kakva si ti legenda... majke mi. WIN!!!!!!!!

ish od vlade!! trenutno ga boli stomachic (nek mu neko bane na gajbu da proveri)

Vlada je iskopao ratnu sekiru sa Gigabytom sada je Megahalem u drugom planu.
Strecaju i mene sa onim kartama. Danas igram James Bonda krivo mi sto nema opcija da se igrac sunja na prstima polako da grafika slucajno ne bi pocela da se trese i tiltuje.
Gledam onaj natpis Gigabye, mozda ce pomoci ako ga odlepim. Da ne izbaksuziram.
60fps stalno iako je optimal video ali to nema veze samo bude cik i gotovo.
A Megahalem ako vole ljudi nek stave sta zele samo ne volim sto sam ja panicio slusajuci kada sam kupovao H70 a nije bilo razloga.

Poslednja izmena:
Kakav crni Megahalem i razna gvoadjurija?
Ja bi dao 5 mege za jedan H50. Ne razumem da se ljudi loze na gvozdjuriju od 1kilograma koji konstantno nateze jadnu plocu?
Koliko su ti kuleri samo ploca upropastili i iskrivili?
Razlike izmedju megahalemsa i i H50, skoro da nema. Mega je negde 1-2 C hladnija, dok je negde Corsair bolji za isto toliko. Ali je mnogo lepse, lakse i elegantnije resenje. Da ne pricam koliko slotova za memoriju zauzima gvozdjurija.
Zamalo da se predjem i da kupim megahalems :)

Dali je neko primetio da kada se montira Megahalems ima malo lufta, tj mogu da ga okrenim malo levo i desno, oko 1-2mm), ili je to samo kod mene? sarafi su nategnuti do kraja...i jos nesto. stavio sam stock pastu koja dolazi sa kulerom, temperature na i7 [email protected] su core0 31, core1 27, core2 33, core3 28 stepeni, dali je normalno razlika od 4c?? Koristim ga sa jednom ventilatorom na min.obrtaju.

Sve je to ok ;)

Nazad
Vrh Dno