Šta je novo?

Mega Stick i firmware upgrade

vasa

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Ima li ovde jos vlasnika MSI-jevog 5-in-1 cuda?

Videh danas da na sajtu ima firmware upgrade 2.04, ali ima i problem.

Na sajtu postoje firmware 1.02 i drajver v1.x, kao i firmware 2.04 i drajver za v2.x.

Drajver za v2.x ne prepoznaje mega stick kada ga prikljucim na racunar - na njemu je firmware 1.01 sa kojim je stigao.

Drajver za 1.x prepoznaje uredjaj i hoce da upgrade-uje firmware na 1.02 ali odbija da uploaduje firmware 2.04.

Kako se ispetljati iz ovoga? I sta nova verzija donosi? Nigde na sajtu nisam nasao nikakav readme. Ima li uopste potrebe gubiti vreme i zivce na upgrade? :rolleyes:

pazi ovako, ja sam apgrejdovao 1.01 na 1.02
sutra cu da probam na 2.04 pa ti javljam sta sam uradio ctp;

inace, ovaj apgrejd sa 01 na 02 nije doneo nista novo, rj zadrzao je sve one bagove koje je imao 01...

do sutra :mrgreen:

Probaću ja valjda za jedno sat vremena...

ne moze... ctp;
probao sam sve moguce kombinacije drajvera / firmvera i nema sanse ...
jedino sam apgrejdovao MSI-jev boot manager ili tako nesto :boom:

ne mogu da verujem da nigde na njihovom sajtu nema bilo kakav txt na tu temu :confused:

A jel taj uredjaj moze da sluzi kao obican flash drive na racunaru na kome nije instaliran taj driver?
Znachi kao najobicniji flash drive za prebacivanje sa jednog na drugi racunar

Pogledajte ovo:
http://www.msi.com.tw/program/service/forum/thread.php?threadid=33018&sid=d6143e1d5cb8c9559337153cf2ea9cf3

Tip kaze da se firmware 2.xx nemoze koristiti na uredjaju koji je dosao sa verzijom 1.xx

Evo ja sa jutros pazario mega stick i sljaka super. I updateovo sam firmware na 2.04, al meni je uredjaj dosho sa firmware-om v2.02.
Zakljucak donesite sami...

Nazad
Vrh Dno