driver je napisao(la):Ono shto si dao link su obichna mini kuccishta, i kod nas mogu da se kupe vec neko vreme....Problem je u tome shto su te ploche koje mogu da stanu u kucishte samo dno, pa je to upotrebljivo samo pochetnicima i onima koji ne traze mnogo od mashine, a treba im mesto na stolu/podu i mozda hoce lepo malo kuccishte 🙂
Dosao je i bice opisan u sledecem broju Digitala.xane je napisao(la):Da li znate da li je do nas dosao MSI Mega PC
Pozdrav cheers
simpson H je napisao(la):...
Joj driver ,nisam mogao da ti ocutim na ovo. 😀
Nisu u pitanju nikakva mini kucista nego krajnje ozbiljne masine.Jedna takva radi kod moje dece u sobi na 2.0@ 2.66Ghz na default naponu.Inace te ploce su vrhunskog kvaliteta,visoko integrisane ali imaju i AGP pa su upotrebljive za mnogo namena.
cheers
driver je napisao(la):...
Shta se bre ti javljash ? 🙂 Pa zar nije dovoljno to shto si deci uvalio te plochice velichine moje grafichke 🙂 Shto sebi ne nabudzish takvo kucishte ? Mozda zato shto ni jedna ozbiljna plocha ne moze da stane ? 😀
IWill uz ova kucishta preporuchuje neku shlj P4 plochu sa Celeronom (bash onakva kakvu si deci uvalio🙂) tako da je sve jasno 🙂
driver je napisao(la):Problem je u tome shto su te ploche koje mogu da stanu u kucishte samo dno, pa je to upotrebljivo samo pochetnicima i onima koji ne traze mnogo od mashine, a treba im mesto na stolu/podu i mozda hoce lepo malo kuccishte 🙂
U tu "plocicu je ubodena" malo veca i malo jaca karta od tvoje :mrgreen: .
Nema Iwill sta da preporucuje plocu, vec je stavio plocu u kuciste.Procesor se kupuje posebno,po zelji, Northwood ili Cely.Ploca kod mene je sa I845GE chipsetom koji ima zvanicnu podrsku za DDR333 i HT.Tera magistralu do 200fsb,sto je sasvim dosta za onu moju decurliju :mrgreen: :mrgreen:
driver je napisao(la):Na kraju ce ispasti da su to highend ploche i da su svi ostali sa Chieftecima i fullATX plochama koje ne mogu da stanu ni u neka midi ATX kucishta, bacili kintu 🙂
driver je napisao(la):Nisam ja to rekao u kontekstu da su te mashine konkurencija, nego da su u odnosu na desktop dosta loshije i potpuno je glupo drzati takvu mashinu kod kuce jer "svidja mi se kucishte, a plocha nije losha"....A neki ovde me napali kako te mashine nisu loshe, a takve iste mashine u desktop izvedbi bi napljuvali🙂
Drugo je to da imash tako neshto jer baba hoce da gleda divx a ne zna kako da pusti 🙂
OptiPlex je napisao(la):Ja stvarno ne razumem. Pa na P3 isto mozete fino da radite i mnogo vise, i on je sasvim Ok, stvar je u tome da se postavlja pitanje kome je ovo namenjeno.
Ja se slazem sa driverom da je to za klincadiju i bake.
Mislim, kao nemate mesta za kuciste pa stavljate Mega PC, a usput vas nervira 5 PCI slotova pa su dosta 1 ili 2...? Ma dajte, molim vas...
To je po mom misljenju samo za 3povanje u fazonu:"Vidi s'o je mocno, imam MegaPC..." i po mom misljenju nista se ne razlikuje od zilion slicnih uredjaja koje kupite pa posle kazete "Eh, a mozda nisam ni morao".
Video sam jedan takav PC u Shuttle izvedbi, sa 2.4ghz P4 i uopste ne razumem cemu to.
To je OK za nekoga ko nema racunar i trebaju mu zaista samo osnovne funkcije, kao i za babu ili deriste :mrgreen: ali za korisnike koji vec imaju PC to je (ponavljam, prema mom misljenju) cisto razmlacivanje i bacanje para
OptiPlex je napisao(la):Ja stvarno ne razumem. Pa na P3 isto mozete fino da radite i mnogo vise, i on je sasvim Ok, stvar je u tome da se postavlja pitanje kome je ovo namenjeno.
Ja se slazem sa driverom da je to za klincadiju i bake.
Mislim, kao nemate mesta za kuciste pa stavljate Mega PC, a usput vas nervira 5 PCI slotova pa su dosta 1 ili 2...? Ma dajte, molim vas...
To je po mom misljenju samo za 3povanje u fazonu:"Vidi s'o je mocno, imam MegaPC..." i po mom misljenju nista se ne razlikuje od zilion slicnih uredjaja koje kupite pa posle kazete "Eh, a mozda nisam ni morao".
Video sam jedan takav PC u Shuttle izvedbi, sa 2.4ghz P4 i uopste ne razumem cemu to.
To je OK za nekoga ko nema racunar i trebaju mu zaista samo osnovne funkcije, kao i za babu ili deriste :mrgreen: ali za korisnike koji vec imaju PC to je (ponavljam, prema mom misljenju) cisto razmlacivanje i bacanje para
Ja tebi lepo da kazem da "taj racunar za klincadiju i bake",u IWILL izvedbi ,pokida i tvoju i driverovu masinu,"ko' ludak novine"(sto bi rekao Aca :mrgreen: :mrgreen: )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari