Šta je novo?

Mega 3dfx aukcija.....

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
845
Jedan od kolekcionara 3dfx kartica ponudio je ovih dana na aukciji sledecu kolekciju:

3dfx FANS!! HERE IS YOUR ULTIMATE COLLECTION!!

Here is what you are bidding on:

(1) 3dfx Voodoo 5-6000 AGP 128MB!! THIS ONE WORKS!! **
(1) 3dfx Voodoo 5-6000 AGP display card (does not work in your computer - display card used at COMDEX 98/99)
(4) Voodoo 5-5500 AGP cards
(1) Voodoo 5-5500 PCI card
(1) Voodoo 4-4500 prototype card (not guarnteed to work)
(2) Quantum "Shade" cards
(1) Voodoo 3-3500 AGP (200Mhz) w/prototype cable.
(2) Boxed Voodoo 3-3500 TV AGP
(1) Quantum Obsidian card
(1) Voodoo 4-4500 Power Color "L"
(1) Voodoo 4-4500 w/DVI-I card
(1) Boxed "Black Magic 3D 12Meg"
(1) Voodoo 3-1000 card (Compaq)
(1) Voodoo 3-1000 card (Gateway)
(1) Voodoo 3-2000 card
(5) Voodoo 3-3000 cards
(1) Voodoo 4-4000 card
(1) Boxed "STB Voodoo 2 Black Magic 12MB" card
(1) Boxed "CANOPUS II Voodoo 2-PCI SLI - 12MB" card
(1) Boxed "Quantum Obsidian 2 - 24MB" card
(1) Boxed "Colormaster Voodoo 2 PCI" card
Bundled software and drivers for all cards!
The ONE AND ONLY remaining "3dfx Corporate Flag" (once flown over the Richardson, TX. 3dfx Headquaters Building)

33_1.JPG

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2785066819&category=40157

Sta kazete na ovo? :D

Sve sve ali majstor ima i zastavu koja se vijorila pred zdanjem 3dfx-a!

Moze sad shorts da napravi od nje :d

jesi li mu ponudio 10$ da nosis sve sa zastavom :mrgreen:

Trenutno stoji na 700$ ima oko 45 sati jos... neko ce za relativno male pare dobiti sve ovo ipak je to velika kolekcija...

700$ ? Pa za te pare bih vise voleo kolekciju od jednog Radeona 9800 pro i TFT 17-icu boom

aaaaaaaa, ****! kako bih voleo onu voodoo dvojku sa 12 mb da je uparim sa ovim radeonom... :(

Edit: necemo sa psovkama takvim ovde na forumu... Pripazi drugi put.

xvoodoo je napisao(la):
aaaaaaaa, qrac! kako bih voleo onu voodoo dvojku sa 12 mb da je uparim sa ovim radeonom... :(
Pa bolje ti je dve Voodoo 2 sa 12 MB u SLI pa sve povezes sa Radeonom :mrgreen: . Nedavno sam prodao V3 2000 PCI SGRAM i vec mi nedostaje :( .

baya ima CANOPUS vudu2, ste cete vise...
uvek mi je bila zelja da imam njihovu graficku

imam ja u fioci jedan apac voodoo2 12mb :)

nisu postojali drajveri za xp, win2k drajveri nisu hteli da rade na amd platformi.. sad vidim da je neko napisao drajver za xp, pa mozhda ubodem karticu u komp i odigram quake2 onako kako treba :)

E da kojim slučajem živim u USA što je obavezno da bi se učestvovalo, dao bih i 1 000$. :)

910$ trenutno 8 sati do zatvaranja... :D

Milan82bh je napisao(la):
...

Mozemo da sredimo da se vidjate jedanput nedeljno. :beat: :D

PoZ
Hvala ti, mnogo bi mi znacilo :mrgreen: . Nadam se da te karta dobro sluzi.

Ja teram v3 2k pci 16mb (kt4v+amd2000+), na winxp - amigamerlin drajveri 2.5 SE (jan. 2003) funkcionisu vrlo solidno, i nakon probavanja nekoliko raznih varijanti mislim da su mi oni najzgodniji izbor. Hm, tek sada vidim da su izasli i amigasport drajveri (sep. 2003), njih nisam probao - sa` cu.

DS9 je napisao(la):
Ja teram v3 2k pci 16mb (kt4v+amd2000+), na winxp - amigamerlin drajveri 2.5 SE (jan. 2003) funkcionisu vrlo solidno, i nakon probavanja nekoliko raznih varijanti mislim da su mi oni najzgodniji izbor. Hm, tek sada vidim da su izasli i amigasport drajveri (sep. 2003), njih nisam probao - sa` cu.
Amigasport 3.0 XP je ubedljivo najbolji drajver za Voodoo 3 karte. Pisan je iskljucivo za njih a ne i za V4 i V5 kao Amigamerlin 2.5. Koristio sam ga sa V3 gore pomenutim na MSI KT3V ploci i sve je radilo savrseno. Sto bi rekli u SK : "bezrezervna megapreporuka" :D

Ja ovde imadem Vodo 4-4500 sa 32mb-sd-a ali mi je otisao kuler pa sam ga skino sa Gpu-a.E bila su to dobra vremena dok je 3DFX vladao :( :twisted: :(

Sad su jos bolja vremena, bar nema monopola tipa glide isl, a i kvalitete i ponuda je dosta ujednacen, kao i trzisni udeo...

Winning bid: US $2,550.00

Potrebni su bili dani da stigne ponuda od 1000$,
a zatim u roku od par sati eto ih na 2,550$.
Ah ti Ameri. :mrgreen:

Minja je napisao(la):
...

Amigasport 3.0 XP je ubedljivo najbolji drajver za Voodoo 3 karte. Pisan je iskljucivo za njih a ne i za V4 i V5 kao Amigamerlin 2.5. Koristio sam ga sa V3 gore pomenutim na MSI KT3V ploci i sve je radilo savrseno. Sto bi rekli u SK : "bezrezervna megapreporuka" :D

Hvala Minja - ovo da su posebno pisani za V3 nisam znao. Izgleda da je Amigamerlin postao sinonim za najbolje 3dfx drajvere.

Dobro, to je vec posteno, ipak je rec o lepoj kolekciji... kazu da isti je kolekcionara nedavno kupio 6000-a za 500$...

Mare je napisao(la):
Sad su jos bolja vremena, bar nema monopola tipa glide isl, a i kvalitete i ponuda je dosta ujednacen, kao i trzisni udeo...

chekaj, shta znachi to "nema monopola"? ranije kada na igri pishe da trazhi glajd, a ti kutji imash voodoo-a, znash da ce sve da ti radi brzo & kuso.

a ne ko danas, dodje igra sa natpisom "nvidia - onako kako je zamishljeno da se igra", ti je upalish na svom FX chedu, i provalish da su te "predvidjene" karte u stvari 5900+ koje imaju obojica...

shto prichash bezvz kad mozesh da se igrash i na 5700 i na 5600.. na 5200 normalno da ne mozesh.. zar si mislio da za 70e se naigrash?to nikad nije moglo...

dveiljadite uzmesh voodoo3 za 150 maraka (~75 evra) i bog da te vidi...

G!!! je napisao(la):
shto prichash bezvz kad mozesh da se igrash i na 5700 i na 5600.. na 5200 normalno da ne mozesh.. zar si mislio da za 70e se naigrash?to nikad nije moglo...

khm, khm, svojevremeno su oslabljne (čitaj m64 i MX) TNT2, GF, GF2 kartice koštale između 120-150 DEM. I ruku na srce moglo se solidno igrati na tadšnjim naslovima. Danas zna se , derivati R200. :mrgreen:

G!!! je napisao(la):

Dobro ajde nek je i dobra karta 200e!!!
Gde je onda procesor od nekih 80e te ploca isto ,da da memorija uh kako bese 120e(220-1GB),dobro hladjenje (posto treba i na nasviras iste komponente da bi nesto radilo kako treba!)i tu jedno 50-ak jevreja....To te sve zajedno izadje nekih 550-700e i ti mozes da se igras narednih dva-tri meseca kada krece sve iznova....ali to nije tema tako da necemo da pricamo vise o tome.....zivele klonzole ;P

PoZ

Milan82bh je napisao(la):
...

Dobro ajde nek je i dobra karta 200e!!!
Gde je onda procesor od nekih 80e te ploca isto ,da da memorija uh kako bese 120e(220-1GB),dobro hladjenje (posto treba i na nasviras iste komponente da bi nesto radilo kako treba!)i tu jedno 50-ak jevreja....To te sve zajedno izadje nekih 550-700e i ti mozes da se igras narednih dva-tri meseca kada krece sve iznova....ali to nije tema tako da necemo da pricamo vise o tome.....zivele klonzole ;P

PoZ

Tako ti je to u svetu PC-a. Nekima je to zabava, a neki uvidjaju da bacaju pare :). Ako si ti onaj od drugih, drzi se konzola.

Vrh Dno