Šta je novo?

media qty?

• Začetnik teme Začetnik teme zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zak

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2005
Poena
620
Ako bi neko mogao da mi rastumaci na sta se odnosi ovaj izraz ili skracenica ili oznaka bio bih zahvalan...Uzgrd nasao sam neke mini dv kasete u Maxi marketu panasonicay-dvm60fe linear plus a u Jagodini i nije neki izbor pa me samo zanima kakve su u odnosu na ay-dvm63pq koje preporucuje proizvodjac za moju kameru panasonic ag dvc62.
Unapred zahvalan uz malo izvinjenje sto letos nisam bio nesto aktivan na forumu ali znate kako je - posao,posao,posao...:type:
Pozzzzz
Zak

Ako bi neko mogao da mi rastumaci na sta se odnosi ovaj izraz ili skracenica ili oznaka bio bih zahvalan...Uzgrd nasao sam neke mini dv kasete u Maxi marketu panasonicay-dvm60fe linear plus a u Jagodini i nije neki izbor pa me samo zanima kakve su u odnosu na ay-dvm63pq koje preporucuje proizvodjac za moju kameru panasonic ag dvc62.

Media Qty bi trebalo da bude skracenica od Media Quantity, sto bi znacilo broj komada necega (DVD-a, kaseta) u jednom pakovanju.
Nisam strucnjak za kasete i kamere, ali sam na mojoj Sony kamerici probao razlicite vrste kaseta i nisam primetio razliku. Pretpostavljam da se razlika eventualno vidi kod kvalitetnijih kamera (a mozda i ne, jer je zapis digitalni?) i mozda bolja kaseta moze da "izdrzi" vise presnimavanja.

Nazad
Vrh Dno