Šta je novo?

media player classic problem?

ScaRFacE[RGF]

Čuven
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
619
pustanje filmova ide sasvim ok, nemam nikakvih problema, medjutim cim ucitam titl, film pocinje da secka, tacnije sve ide glatko dok nema konverzacije, a cim ucitava bilo koju liniju teksta u tom trenutku secne i tako za svaku liniju u titlu. medjutim u mv2 playeru nemam tih problema. Probao sam i reinstalacijom classica i svih codeca medjutim opet isto.... u cemu je problem?

u drajeverima za gk99%
imao sam slicne probleme, reinstal wina ih je resio |))

Imao iste probleme na Radeonu i starijim drajverima...
Probaj da smanjiš/povećaš bafer za titlove u opcijama.

smanjio sam bufer na nulu ali onda je ceo plejer mnogo usporio, ali su titlovi ok.... da li pomaze reinstalacija drajvera za graficku?

iskljucio "round up to power of two" i proradilo kako treba..... ali mi samo nije jasno zasto je poludeo odjednom!!! ali nema veze

hvala na postovima i pomoci 🙂

I ja sam imao isti problem sa mpc i sad sam iskljucio "round up to power of two" i radi.:banana:

sve je ot ok, ali mi nije jasno zasto mu se to odjednom desilo, kao da je poludeo..... reainstalirao sam win pre par dana, a da nije tako, opet bi bilo format c: pa da vidimo da li bi se tad tako ponasao :crash:

sve je ot ok, ali mi nije jasno zasto mu se to odjednom desilo
Gremlini.

Evo moj problem sa BSPlayer-om. Kad kliknem na AVI fajl normalno se otvori i krene (čekiran je autostart). Ali, ako je u autostart podešavanjima za CD izabrano da se startuje BSPlayer ili ako se AVI pokrene preko programa MediaMenu, onda se otvori i stoji. Ponekad sa play krene film, ponekad se ništa ne desi.

Posle puno zezanja ispostavilo se da problem nastaje ako je u BSPlayer-u čekirano da reasocira ekstenzije svaki put kad se digne. Ako se AVI asocira sa BSPlayerom na neki drugi način onda radi. Vic je što je ovo uvek bilo čekirano, ali ranije nije pravilo probleme. Ista verzija, isto sve. Dakle, gremlini.

a sto je najjace, to se uvek desava sa omiljenim softverom 🙂 kao i winamp3, koji bez razloga mi obrise sve playliste, kao da sam ga reinstalirao, ali winampu3 je oprosteno, ionako je pun bagova, a petica me nervira :crash:

Kod mene se nesto pokvarilo :S:
ne prikazuje celu sliku , vec odseca krajeve , levo , desno , gore , dole :crash:

Ili si zumirao u samom MPCu preko numpad tastera ili u podesavanjima za karticu. Doduse, ti imas Atija, meni se to dogodilo na GeForceu.

Zaokruži na vrednost kvadrata - možda? Gde se uopšte nalazi ta opcija (nemam nigda mpc u blizini 🙂 )?

Evo screen-a

Prilozi

• Capture-1.webp
    Capture-1.webp
    40.4 KB · Pregleda: 63
Nazad
Vrh Dno