Šta je novo?

Media Player Classic pomoc..

• Začetnik teme Začetnik teme Gagy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gagy

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
610
Dakle, nakon prilicno loseg i bagovitog bsplayer-a 2 (subjektivno misljenje), odlucio sam se da isprobam neki novi player za filmove. Listajuci malo ovaj forum, naleteo sam na dosta lepih kritika za MPC. Isprobao ga i prilicno sam zadovoljan njegovim radom.

E sada, samo malo konsultacija sa dugorocnijim korisnicima ovog playera. Malo sam listao filtere, i video prilicno veliki spisak external filtera. Ali nije mi jasno kako se koriste. Npr. cekirao sam avi splitter filter, ali nigde mi se ne pojavljuju takve opcije.... Pa ako bi neko mogao da mi objasi kako se radi sa fiterima u ovom playeru. Eventualno, gde mogu da se skinu jos filtera.

Unapred hvala

desni klik pa meni filters

hm, tako sam prvo i probao, ali mi se nista ne javlja sem standardnih stvari (opcije aktivnih kodeka,...) a cekirao sam par eksternih filtera (avi splitter,...)

A zasto bi uopste cekirao te filtere? Zavisi za sta ti trebaju filteri. Trebalo bi da ti radi vecina stvari i bez cackanja po filterima.

Poslednja izmena:
Pa naprimer taj avi splitter filter, on mi deluje zanimljivo ako radi bas to sto pise u nazivu, ali ne znam kako da ga koristim

Nazad
Vrh Dno