Šta je novo?

media player 9 release candidate

Miroslav

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.12.2001
Poena
739
velika glupost. instaliram ga na xp-u, i pravi mi probleme, pada xp ko lud. nema add/remove opcije

instaliram na 2000, radi ko sat, i tamo stoji add remove opcija?!?!?

sad moram da reinstaliram xp, nemam ni system restore ni ghost

samo da kazem, oprezno sa WMP9

I ja sam ga sa zadovoljstvom uspesno skinuo, terao me djavo da probam pa to ti je. Sve u svemu nije vredan spominjanja...

Tja, koliko sistema - toliko razlicitih iskustava !
Evo ovde potpuno suprotnih iskustva: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=12519

Inace jel ti SP1 XP ??? Ako jeste imas opciju da ga barem dezintegrises ili disable-ujes iz XP-a, pa onda sacekaj finalnu verziju kojom ces pregaziti ovu, mozda ces imati vise srece.

A ako trazis u AddRemove Programs, naravno da ga tu nema, odnosno sakriven je. Ima onaj fazon sa unosenjem "hide=0" stringa negde u registry-u...ajde ko se seca tacno gde to ide nek postuje ! 🙂

pa isto to "hide" ima valjda i win2000 pa imam media player za deinstalaciju. nesto je to meni cudno

ps. inace je sp1 xp...

ma ionako nikad nisam voleo beta verzije, ne znam zasto me je nesto vuklo da ga stavim 🙁

Miroslav je napisao(la):
pa isto to "hide" ima valjda i win2000 pa imam media player za deinstalaciju. nesto je to meni cudno

ps. inace je sp1 xp...

ma ionako nikad nisam voleo beta verzije, ne znam zasto me je nesto vuklo da ga stavim 🙁

I mene nesto vuklo reko aj da ga turim da probam neka beta verzija 9.00.00.2800 i radi kao zmaj doduse na W2K sa SP3. Ne koristim tu deciju radost od XP-a.

RamOne je napisao(la):
I ja sam ga sa zadovoljstvom uspesno skinuo, terao me djavo da probam pa to ti je. Sve u svemu nije vredan spominjanja...

Vidiš ja nisam imao nikakvih problema ni sa RC1 ni sa prethodnom betom. U svakom slučaju mnogo manje problema nego npr sa Winampom 3.

Oprezno sa Media Player-om! Pitanje je vremena kada ce paket codeca koji ide sa njima da pocen da blokira sadrzaje i da ogranicava reprodukciju...Naravno to se ne odnosi na najpopularniji MP3, ali ko-zna ako neko nesto iskompresuje u WMA i sada mu radi, posle instalacije nekog novog MP moze se desiti da zbog odsustva digitalnog kljuca taj sadrzaj bude necitak...Naravno ne govorim o MP9 vec uopsteno.

delimir je napisao(la):
Oprezno sa Media Player-om! Pitanje je vremena kada ce paket codeca koji ide sa njima da pocen da blokira sadrzaje i da ogranicava reprodukciju...Naravno to se ne odnosi na najpopularniji MP3, ali ko-zna ako neko nesto iskompresuje u WMA i sada mu radi, posle instalacije nekog novog MP moze se desiti da zbog odsustva digitalnog kljuca taj sadrzaj bude necitak...Naravno ne govorim o MP9 vec uopsteno.

Copy Protection prilikom kreiranja WMA datoteka je opcija koja se može isključiti.

Ali u beti, neznam da li ce tako biti i u finanoj verziji.

Ja cekam FULL!

Nazad
Vrh Dno