a gde to ima a110 za te pare? ja platio 250 letos
popcorn a110 300km (154 evra)
Sarajevo, mede8er 314km (160 evra) i popcorn a110 300km (154 evra), oba su full pack sa 2 god. garancije. Pitanje koji da uzmem je iz razloga sto mede8er ima noviji realtek chip, dok pop koristi stari sigma, premda mi se popcorn cini ispeglaniji.
Ne znam zasto vam je mede8er toliko zanimljiv, recimo playon hd od ac ryan-a je bolji, posebno sto se tice azurnosti softvera a pravi se u ono... fabrici preko puta. unutra su 99% isti. Jedina prednost koju ima mede8er je kontrola reprodukcije i na samom uredjaju preko hardverskih tastera. playon hd je cak i jeftiniji za 10e, a dobija se i hdmi kabl.
.
Ne znam zasto vam je mede8er toliko zanimljiv, recimo playon hd od ac ryan-a je bolji, posebno sto se tice azurnosti softvera a pravi se u ono... fabrici preko puta. unutra su 99% isti. Jedina prednost koju ima mede8er je kontrola reprodukcije i na samom uredjaju preko hardverskih tastera. playon hd je cak i jeftiniji za 10e, a dobija se i hdmi kabl.
@scheilinkin
Mislim da sam vec rekao par puta, iamm ce biti u mp ispod 200e u promo periodu. Tj, cena ce mu biti dovoljno konkurentna uredjajima koji su oko 150e. Uz to... tu je i lokalna podrska, zamena pokvarenih uredjaj na odmah i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari