Šta je novo?

Medal of honour problem

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Stigao sam do jedne misije u "Medal of honour" gde ide neki kamion u bazu i ja treba da udjem u istoimenu. Na koji nacin. Cim se priblizim bazi odmah pocnu da pucaju na mene. Ili treba da se ukrcam u kamion. Kako?

Pozdrav

Heheh .. pa kazu ti da imas hi standard scilenced pistol ..
sunjas se sa shiftom .. priblizis se onom svabi i pucas mu u glavu (pazi u glavu, posto je slab pistolj, tako ga mozes ubiti najlakse) i onda uskocis u kamion ....
ali ja sam jednostavno njega skokao, dosli su jos par komada i njih .. uzeo klasicni mitraljez .. i pokokao sve u bazi ... postavio eksploziv na tenkove itd ...
Ne vidim sta ti je zapelo tu ........
ili sam ja ispricao neku drugu situaciju ... (hehe skoro sam je presao .. bas je kratka .. igrao sam je 3-4 dana svega i to 2-3 sata max po danu :) :)

Toliko od mene ...
p.s. kako ti se cini operacija overlord i ohio iskrcavanje ??
meni savrseno ...

Ako je to onaj nivo gde kamion stoji, a strazar prica sa soferom :
- ja sam dotrcao do kamiona, uskocio u njega i usao sa njim. Strazara nisam dirao... ali zato sam ove unutra izmasakrirao i minirao ona 2-3 tenka..........

Normandiju pokazem svakome ko dodje kod mene i svako se odushevi (od silnog prelazenja iste, mlogo sam se izvestio...)

bansek je napisao(la):
Ako je to onaj nivo gde kamion stoji, a strazar prica sa soferom :
- ja sam dotrcao do kamiona, uskocio u njega i usao sa njim. Strazara nisam dirao... ali zato sam ove unutra izmasakrirao i minirao ona 2-3 tenka..........

Normandiju pokazem svakome ko dodje kod mene i svako se odushevi (od silnog prelazenja iste, mlogo sam se izvestio...)

Ako je to taj deo, kada izadjesh iz kamiona, nemoj odmah da masakrirash sve, nego idi u gornji desni deo kampa, naci cesh snajperku i municiju i masakr postaje lakshi :):):)
Mada, tim delom ionako morash da prodsjesh za kasniji deo igre...

A stho se tiche Normandije, zhao mi shto nema multiplay na tu temu, ne da bi se isrkcavao sa ortacima i ubijao druge ortace u bunkerima nego ono...FX

Nazad
Vrh Dno