OptiPlex je napisao(la):Max, obrati paznju kako su se pljuvaci dobre grafike i zakleti ljubitelji gameplay-a i atmosfere nakon nabavke brzih i jeftinih masina u zadnje vreme nalozili na fps u kome mis kasni :d :smoke:
OptiPlex je napisao(la):Kakvi ljubomoran, i ja sam tu negde, ali mi nije jasno kako je moguce igrati fps u kome mis kasniJos nisam probao igru, ali ako mis imalo laguje po difoltu igra ce po kratkom postupku da leti sa harda.
Mislim ono, fps u kome mis laguje :smash: :d.
OptiPlex je napisao(la):Max, obrati paznju kako su se pljuvaci dobre grafike i zakleti ljubitelji gameplay-a i atmosfere nakon nabavke brzih i jeftinih masina u zadnje vreme nalozili na fps u kome mis kasni :d :smoke:
MadMan je napisao(la):Imam Bartona 2500+,512 Mb Rama i 5900XT,sto bi trebalo da je dovoljno za ovu igru.Sada pitanje:da li i drugi imaju problema sa misem tj. prilicno kasni a u podesavanjima se ne moze adekvatno podesiti! Ili je problem u igrici?
byMaX je napisao(la):Ja sam uvek govorio da su to kompleksi. Samo sto se ljudi uvrede na tu rech, a oni su normalna stvar. Poznavao sam tonu ljudi sa istim problemom. Pljujemo nove igre (CMR4) jer imamo GF2/GF4MX i krisom instaliramo NFS3...![]()
G!!! je napisao(la):isto tako se max moze reci da svi koji imaju highend grf.karte imaju komplex da im se svidjaju samo najnovije igre sa sjajnom grafikom da bi opravdali svoje pare ulozene u grafiku... zacharan krug...
Drzim snajper na zumu u punim oruzje i nemogu da ga skinem sa zuma!!!snajper nebi mogao ni puniti sa zumom na ocima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari