Šta je novo?

Medal Of Honor: P.A.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo instaliram je da da ladno dvd od 4gb
a bogami na hdd-u ce biti i 4.5gb
videcemo da li vredi tih 4.5gb

prvi plus odlicna muzika tokom instalicije

znaci vaooooooo
super igrica nema sta uzdrmace bogami dominaciju far cry-a
malo je zahtevnija ja na 1024*786 med nije bas sjajno
grafika je super maltane ko fc zvuk takodje
prica eh nemam reci
znaci baca vas u zar akcije gde ste ranjeni paa se prisecate
svog zivota.znaci trening kamp pa zatim 7 decmbar koji je ........
malo smara cesce loadovanje ali nije nesto dugo mozda 15sec

Igra je i previse zahtevna za grafiku koju nudi.Trening kamp smara kao i u H&D2.Nije ni blizu FarCry.WWII i Vietnam shooteri su toliko istroseni da nema niceg novog u odnosu na predhodne nastavke MOH i igre slicne njemu.Ona fora sa umiranjem pali samo prvi put ,posle smara zajedno u tandemu sa dugim ucitavanjem.Sve u svemu golemo razocharanje.Ukoliko se HL2 ne pojavi do nove godine ode graficka u oglase
jer nema svrhe da stoji u kompu pored ovakvih sheet igara. Onima koji vole da prangijaju igra ce se sigurno svideti.Ja sam tu fazu odavno prosao tako da me jedino
prislonjen pishtolj u glavu moze ubediti da zavrshim ovu igru.

PS. bas me zanima kako li ce Kuzmanovic komentarisati ovu igru u martovskom broju SK :D

Poslednja izmena:
Pa nije tako loša jedino je zahtjevna.Učitavanja ne traju dugo ako imaš gigu rama.

Nije ni blizu FC, bar grafika. Igrao sam demo i dosta su nabudzili one postprocessing efekte, prosto vristi koliko je napaljena... nekako u tom americkom fazonu, samo da bude usminkano, a iznutra suplje. Plus, engine je neoptimizovan, jer meni zna i na X800XT da secka u 1280 x 960 sa 8xAF, a FC 1.0 je sa lepsom grafikom radio bolje na 9800XT, isto sa 8xAF!

Meni bolje radi nego demo ali me je nivo Pearl Harbor odusevio vise nego ista na xbox verziji Rising sun! LUDILO!

Imam Bartona 2500+,512 Mb Rama i 5900XT,sto bi trebalo da je dovoljno za ovu igru.Sada pitanje:da li i drugi imaju problema sa misem tj. prilicno kasni a u podesavanjima se ne moze adekvatno podesiti! Ili je problem u igrici?

Jebote usr'o sam se dok sam presao Makin Atoll (I. nivo :)) 3h mi je trebalo....igra je sjajna,a bila bi sigurno najbolja da se COD nikad nije pojavio! :)
Inace....ovo je pravi nastavak MOH,ima tu dinamicnost(igrivost),koju nisam dugo osetio...

Poslednja izmena:
ne razumem da neko moze da kaze da ovo nije otishlo dalje od prvog MOH ?!? pa u demou se vidi napredak u svakom smislu...

Kakav Q3, ovo je neka kopija FC, solidno izgleda... Ako kazete da je dobra, ce da je obrnemo...

Max, obrati paznju kako su se pljuvaci dobre grafike i zakleti ljubitelji gameplay-a i atmosfere nakon nabavke brzih i jeftinih masina u zadnje vreme nalozili na fps u kome mis kasni :d :smoke:

Poslednja izmena:
OptiPlex je napisao(la):
Max, obrati paznju kako su se pljuvaci dobre grafike i zakleti ljubitelji gameplay-a i atmosfere nakon nabavke brzih i jeftinih masina u zadnje vreme nalozili na fps u kome mis kasni :d :smoke:

Da nisi mozda ljubomoran na nase masine! :S: :p
Pa....moze nam se! :D :D

Kakvi ljubomoran, i ja sam tu negde, ali mi nije jasno kako je moguce igrati fps u kome mis kasni :) Jos nisam probao igru, ali ako mis imalo laguje po difoltu igra ce po kratkom postupku da leti sa harda.
Mislim ono, fps u kome mis laguje :smash: :d.

OptiPlex je napisao(la):
Kakvi ljubomoran, i ja sam tu negde, ali mi nije jasno kako je moguce igrati fps u kome mis kasni :) Jos nisam probao igru, ali ako mis imalo laguje po difoltu igra ce po kratkom postupku da leti sa harda.
Mislim ono, fps u kome mis laguje :smash: :d.

Tripujes se Opti,neko te je slagao!

OptiPlex je napisao(la):

Ja sam uvek govorio da su to kompleksi. Samo sto se ljudi uvrede na tu rech, a oni su normalna stvar. Poznavao sam tonu ljudi sa istim problemom. Pljujemo nove igre (CMR4) jer imamo GF2/GF4MX i krisom instaliramo NFS3...:D

@Milan
Pa ljudi odavde se zale na to, nisam to izmislio jer je, kao sto sam rekao, nisam ni probao :)

@Max
Ma kakav crni NFS3, instaliraju oni NFSU i obaraju sve na minimum samo da ga vide :)

MadMan je napisao(la):
Imam Bartona 2500+,512 Mb Rama i 5900XT,sto bi trebalo da je dovoljno za ovu igru.Sada pitanje:da li i drugi imaju problema sa misem tj. prilicno kasni a u podesavanjima se ne moze adekvatno podesiti! Ili je problem u igrici?

stavi hardware shaders na 1.1 meni je pomoglo

poz Z :-devil-:

Hvala Alisteru,sada je OK ! A neki drugi prvo da procitaju sta pise a onda da komentarisu,blago nama kad imamo ovako pametnih !!!!!!!

byMaX je napisao(la):
Ja sam uvek govorio da su to kompleksi. Samo sto se ljudi uvrede na tu rech, a oni su normalna stvar. Poznavao sam tonu ljudi sa istim problemom. Pljujemo nove igre (CMR4) jer imamo GF2/GF4MX i krisom instaliramo NFS3...:D

pa normalno je da ce da se pljuju igre za koje vam treba 300eura da bi je pokrenuli kako treba i da bi onda shvatili da je u pitanju pixel&shader show sa gameplayom na nuli...

isto tako se max moze reci da svi koji imaju highend grf.karte imaju komplex da im se svidjaju samo najnovije igre sa sjajnom grafikom da bi opravdali svoje pare ulozene u grafiku :)... zacharan krug...

Dzi, realnost je negde izmedju. Ja sam recimo sada pichio Jedi Knight ponovo, na X800XT PE. Mislis da nisam izbedacen sto ne mogu lepo da je uposlim? Al ipak je bolje imati dobar hardver u rezervi... Kao, The beast Unleashed... :D

G!!! je napisao(la):
isto tako se max moze reci da svi koji imaju highend grf.karte imaju komplex da im se svidjaju samo najnovije igre sa sjajnom grafikom da bi opravdali svoje pare ulozene u grafiku :)... zacharan krug...

Pa dobro nije bas tako,tj. nisu bas svi...
Evo ja na primer picim FM2005 iako mi na hardu cuce i NFSU2,WarHam40000,MOHPA...i svi ti visokobudzetni naslovi sa vatrometnom grafikom.Nije sve u grafici,ja sam uzeo ovu graficku zato sto necu verovatno imati u skorijoj buducnosti mozda vise prilike da je pazarim....a ne da bi se *urcio!...meni je svejedno FM radi i na 9200SE! :)

Jel igra ima neku zastitu koja eventualno sprecava igranje preko Neta? Nesto kao sto je mozda imala COD?

nemojte me pogreshno razumeti.. nisam ni mislio ni napisao da svako ko ima dobar hardver ima komplekse te vrste samo da je i ta varijanta moguca ;)

nisam ni jedan deo MOH-e odigrao tako da se nebih upuštao u poređenje sa prethodnim delovima,
nisam dovoljno kompetentan :)
ali ovaj deo.............heh, kakva priča, grafika, muzika:)
igra naprosto blista u svim segmentima!
pa ipak na 1 DVD može dosta toga da stane :)
nikada nisam gotivio igre sa tim motivima ratovi itd., ali ovo je nešto drugo.
naj bolje mi je "nelinearnost" u izvođenju igre!!!
sa onim iskrcavanjem 1943 na obalu, pa čim se dokopaš obale a ono flash, vraćaš se u kamp
pre 2 godine i tu je tutorial, pa posle toga kreće Pearl Harbour,
e kako je tu bitka odrađena to je da ti zastane dah,
kako su samo napravili onako vernu bitku :)

igra jeste zahtevna:
ja bih još samo dodao da se igra jako vuče i na 512MB rama,
kako je na 256MB rama, ne smem ni da pomislim!
tu bih jedino dodao još 512MB rama!
ali zato ima par korisnih opcija u podešavanju!!!

Igra je total shit!!!
Zahtevnost na osnovu nishta specijalne grafike je uzas!!
Grafika jeste bolja nego u prethodnim delovima ali sam game play je shit!
Likovi trce kao da su im pune gace govana , a puni oruzje kao baba(u ratu nema zurbe!!!)
Drzim snajper na zumu u punim oruzje i nemogu da ga skinem sa zuma!!!snajper nebi mogao ni puniti sa zumom na ocima!!!
4.5 gb na hardu dobre muzike ali i loseg play-a!
Za mene igrica je promasaj ili nista specijalno!!!!

Ovo za rat cu uzeti u obzir samo ako si ratovao pa znas kako se tamo treba ponasati.

Drzim snajper na zumu u punim oruzje i nemogu da ga skinem sa zuma!!!snajper nebi mogao ni puniti sa zumom na ocima

ne razumem... kako ti je ovo uspelo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno