Šta je novo?

Medal Of Honor : Airborne

To je instalirano sto posto, Ageia Psyhx, onda da to uninstall ili sve iz pocetka samo bez toga???

Ne, ne Ageia ti treba da bi uopste mogao pokrenuti igru. Probaj izbristati pa sve ponovo, mozda upali, ili izguglaj malo pa mozda nadjes resenje, ne znam kako bih ti mogao vise pomoci, ne razumjem te ljude iz EA.

U Read Me fajlu pise sledece:

REQUIRED SYSTEM SPECIFICATIONS:

• OS: Windows XP (SP2), Windows Vista (32-bit; 64-bit versions of
Windows Vista are not supported)

• CPU (Single Core): Intel P4 2.8 GHz or AMD Athlon 2800+ for
Windows XP / Intel P4 3.0 GHz or AMD Athlon 3800+ for Windows
Vista

• RAM: 1 GB for Windows XP / 1 GB for Windows Vista

• Disk Drive*: 8X or faster DVD-ROM drive

• Hard Drive: 9 GB or more of free space

• Note: 64 bit versions of Windows are not supported

• Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon
X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support for Windows XP or
Vista (Note: NVIDIA 6800XT, 6800LE, 7100GS, 7200GS, 7200LE,
7300GS, 7300GT cards not supported)
. NOTE: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are not supported
in Medal of Honor Airborne.

• Sound: DirectX 9.0c compatible sound card (Note: For Creative
Sound Blaster Audigy cards running under Windows Vista you should expect
lower performance)

• Multiplayer: 2 to 12 players, Internet connection required (Cable, DSL, or faster connection)

Moguce da podrzava, opet sam rekao, "ja mislim", ali svejedno i da ima podrsu za PS 3.0 nije podrzana.

Drug je presao igru na 7300GT. Kako to da navodno ne radi?

Poslednja izmena:
Igrica je odlicna stvarno ali ima jednu veliku glupost.Nema save vec cuva samo od chekpointa do chekpointa,sto je po meni mnogo glupo.Zamisli roknes jedno 50 Nemaca predjes pola kilometra i onda ti svaba krkne bombu,ti pruc i onda opet iz aviona.

tako sam i ja cupao kosu u Airborne...generalno, preziram sve igre gde ne mozes sam da snimas poziciju. to im je kao neka fora da na kravno produze igru, sta li? koji shit...

Bas tako...A najjaca mi je fora da maltene nisam poginuo nijednom (na najjacem nivou tezine) dok se nije pojavio onaj uber soldat sa sharcem :D I onda 20 puta zaredom...posto su mamlazi ostavili oko 3 sekunde da se sklonis od kise olova :d
Igra je ocigledno sklepana nabrzaka.

Bas tako...A najjaca mi je fora da maltene nisam poginuo nijednom (na najjacem nivou tezine) dok se nije pojavio onaj uber soldat sa sharcem :D I onda 20 puta zaredom...posto su mamlazi ostavili oko 3 sekunde da se sklonis od kise olova :d
Igra je ocigledno sklepana nabrzaka.

E a jel neko mozda uspeo negde u igri da nadje taj sharac od uber soldat-a??

E to bi bilo najsmesnije.Wolfenstein totalni.
Posto su jelte, isli na to da budu "istorijski tacni" MG-42 je samo stacionarno oruzje...koliko se secam, moglo je da se koristi, al ono samo kad se nadje u nekom bunkeru ili tako necemu...
A taj uber nazi mi je vrh :) ...ahh, RTCW nostalgija.

Igrali ovo neko na netu,mislim da li uopste moze sa narodnom verziom?

Da li je neko uspio da pokrene ovu igru na W7 x64?

Da li je neko uspio da pokrene ovu igru na W7 x64?

Jesam na laptopu iz potpisa na Win 7 x64. Samo sam morao da iskopiram sadrzaj diska na hard i odatle pokrenem instalaciju. Igra je radila bez problema.

Pogresno sam postavio pitanje. Kod mene je problem sa instalacijom jer mi prekine instalaciju na onom dijelu gdje treba da instalira PhysX. Nasao sam da bi tebao deinstalirati PhysX sa kompa i ukljuciti windows FW da bi mogao instalirati igru. Interesuje me ima li kakva fora da se izbjegne sve ovo?

Pogresno sam postavio pitanje. Kod mene je problem sa instalacijom jer mi prekine instalaciju na onom dijelu gdje treba da instalira PhysX. Nasao sam da bi tebao deinstalirati PhysX sa kompa i ukljuciti windows FW da bi mogao instalirati igru.
Odradi to sa firewallom, kopiraj sadrzaj diska/image-a u neki folder na hard disku, odradi uninstall Physx softvera ako ga imas i pokusaj da pobrises sve njegove repove, pokreni setup.exe i ne bi trebalo da imas problema.
Interesuje me ima li kakva fora da se izbjegne sve ovo?
Hoces leba bez motike, e pa nema. :p

Izgleda da nema jednostavnijeg rijesenja od gore navedenog. Nije meni problem da to uradim ali je problem kad dam nekom igru i onda moram da objasnjavam sta i kako da uradi da bi je instalirao.

Uglavnom instalacija je prosla i igra za sada radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno