Mali HoBiT
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.08.2002
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
- Matična ploča
- Asus Z790 itx
- RAM
- G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
- GPU
- Sapphire 6800XT EK waterblock
- Storage
- WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
- PSU
- Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
- Kućište
- SSUPD Meshlicious, custom loop
- Monitor
- LG 38WN95C-W
- Miš & tastatura
- Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
- Ostale periferije
- CP1500EPFCLCD
monkey je naravno moj q6600 :d
ljudi koji se secaju mojih prethodnih postova u ovoj sekciji znaju da je svako pitanje bilo upuceno za "fine" tuning gore spomenutog cpu-a
jelte, ja zelim 3800mhz i niti jedan manje xD
posto bitka sa njim traje vec podugo, a on tvrdoglavo nije hteo preko 3666mhz na vazduhu(prolazio 3dmark na 4ghz) xD ja zamenih kuciste(onog stacker-a nV) sa TT Kandalfom lcs...
kao sto sam napomenuo iznad, max stabilan klok na vazduhu mog cpu-a je 3666mhz i to na svakoj ploci na kojoj je bio(2x xfx,2x dfi,asus p5q deluxe je tu trenutno)
posle jedno sat vremena sklapanja celog sistema dosao je trenutak da se sipa tecnost, pazario sam toliko puta spominjani glacelf i destilovanu vodu, od oka napravio 50:50 odnos vode i coolant-a :d i startovao sistem...srecom sve je proradilo iz prve
evo skora

ovo je trenutno setup za svaki dan, jos 47mhz to go xD
verovatno bih trebao razblaziti tecnost sa vodom, i zameniti kanticu od tt waterblock-a da bih dosao do zeljenih 3800mhz, jel da ?
bi li imalo funkciju ubaciti jos jedan radijator ?
mislio sam 'vako nesto:
sugestije, saveti...be my guest xD
:wave:
ljudi koji se secaju mojih prethodnih postova u ovoj sekciji znaju da je svako pitanje bilo upuceno za "fine" tuning gore spomenutog cpu-a
jelte, ja zelim 3800mhz i niti jedan manje xD
posto bitka sa njim traje vec podugo, a on tvrdoglavo nije hteo preko 3666mhz na vazduhu(prolazio 3dmark na 4ghz) xD ja zamenih kuciste(onog stacker-a nV) sa TT Kandalfom lcs...
kao sto sam napomenuo iznad, max stabilan klok na vazduhu mog cpu-a je 3666mhz i to na svakoj ploci na kojoj je bio(2x xfx,2x dfi,asus p5q deluxe je tu trenutno)
posle jedno sat vremena sklapanja celog sistema dosao je trenutak da se sipa tecnost, pazario sam toliko puta spominjani glacelf i destilovanu vodu, od oka napravio 50:50 odnos vode i coolant-a :d i startovao sistem...srecom sve je proradilo iz prve
evo skora

ovo je trenutno setup za svaki dan, jos 47mhz to go xD
verovatno bih trebao razblaziti tecnost sa vodom, i zameniti kanticu od tt waterblock-a da bih dosao do zeljenih 3800mhz, jel da ?
bi li imalo funkciju ubaciti jos jedan radijator ?
mislio sam 'vako nesto:
sugestije, saveti...be my guest xD
:wave:
Poslednja izmena: