Šta je novo?

Mdeamon email server

Born2Kill

Čuven
Učlanjen(a)
15.05.2002
Poena
619
sve mi radi ok ali nece da salje postu !!!
Dobijam sledecu poruku

The message could not be sent because the server rejected the sender's e-mail address. The sender's e-mail address was '[email protected]'. Subject 'saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa', Account: 'www.eko.co.yu', Server: '195.252.126.12', Protocol: SMTP, Server Response: '550 <[email protected]>, Sender unknown', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 550, Error Number: 0x800CCC78

postu mogu da primam 🙂
ajde preporucili ste mi ga sada pomazite 🙂

Pa dobro... mail bi uvek trebao da mozes da primas... a po ovome sto se vidi tebi nije podeseno sa kog ajde da kazemo domena prihvata poruke za slanje....

Znaci trebas u podesavanjima da dopustis da mogu da salju svi koji imaju mail @eko.co.yu... i mislim da ce to resiti problem... teoretski mislim da je moguce da se namesti da mozes sa bilo kojom adresom da saljes preko tog mail servera, ali to moze doneti puno zloupotreba 🙂

Sredio sam sve pazi taj email server je ono za posao tj za firmu samo i nije mi frka nikakva nema ko da ga zloupotrebi 🙂

greska je bila u sledecem
nije *@eko.co.yu
nego *@jueko.co.yu

Ma ok... to za zloupotrebu je bio samo primer da mozes da podesis server tako da svi mogu da salju sa njega... nema ni veze, vazno je da sada sve radi ok 🙂

Nazad
Vrh Dno