Šta je novo?

MCSA Testovi

Machiavelli

Čuven
Učlanjen(a)
08.12.2003
Poena
619
Unapred se izvinjavam asko sam promasio forum, ali sta ja znam, ima veze sa "Networking"-om.Da li neko zna gde mogu da se skinu testovi za MCSA ispite?Negde sam naisao na testove koji su odlicno uradjeni, zapravo identicno je okruzenje kao na pravom ispitu, velika ja baza pitanja,ali ne znam koji je to bio sajt.Ako neko ima inforaciju neka podeli.

Evo ga: http://www.mcsebraindumps.com/
Pretpostavljam da je bio ovaj u pitanju.
Pozdrav!

Na tom sajtu ima samo pitanja i odgovori, i linkovi za ostale braindums sajtove.Meni treba neki link za free download transcenders demo, ako neko zna.Probao sam preko googla, ali svi nude "free" do dubine oko 3 linka, a onda "platite 150 dolara i test je vas"

Machiavelli je napisao(la):
Na tom sajtu ima samo pitanja i odgovori, i linkovi za ostale braindums sajtove.Meni treba neki link za free download transcenders demo, ako neko zna.Probao sam preko googla, ali svi nude "free" do dubine oko 3 linka, a onda "platite 150 dolara i test je vas"
Jel' nadje nesto da valja?
Pozdrav!

imas Transcendere, potrazi na googlu, plati pa ces imati full bazu njihovih pitanja

Imas par komada na mom sajtu i lowculture FTP-u.

Sta te interesuje imam sve zivo?! Konkretno koji ispit? Braindumps je odavno los, probaj da nadjes CORRECTEXAMS! Pozdrav i javi sta si uradio

Zavisi od cega su pravljeni dampovi... Ja sam nasao par koji su radjeni na osnovu Testkinga i odlicni su... Doduse i test king je imao gluposti... pa onda ispravljaju u novijim verzijama... Transcenderi kao testovi odlicni, jer pokrivaju mnogo toga, mada ja nisam video narocitu slicnost sa M$ testovima. Bosonovi testovi su takodje ok, mada ni oni bas nemaju neke slicnosti sa stvarnim testovima. Ali su super za ucenje, sto je i bitnije od ucenja pitanja na pamet...
Probaj sa eMule, pod uslovom naravno da imas iole dobru vezu...
Zzile mene zanima to sto imas ako su toliko dobri kao sto pricas... Jesi li ti to verifikovao u praksi, mislim jesi li polagao nesto? Interesuje me uglavnom isa,Implementing and Administering Security...moze i na pm ako si za razmenu...imam transcendere, testking i gomilu knjiga uopste od racunarima...

Poslednja izmena:
Na mcsebarindumps.com imas sva pitanja koja ti trebaju za ispit, samo malo treba da se potrudis ... Da pregledas dosta postova i da sam izvuces pitanja /iz iskustva/ i to ti je dovoljno za bilo koji M$ ispit.

Da se nadovezem na temu i malo je nadgradim.

Ako neko ima\moze da nabavi\ zvanicne (MOC) udzbenike i user CDove za kurseve koji ulaze u "paket" MCSE za win2003 neka se javi na PM, da se neshto dogovorimo. Moze sve😛apir (nov ili koriscen), pdf (samo nov, korishcen zadrzite za sebe 😉...

Nazad
Vrh Dno