mitnick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2003
- Poena
- 619
Danas zovem MB Soft u vezi ploche K8N NEO 4 Platinum, lik iz prodaje mi kaze:"Nemamo nju trenutno, mora da se cheka 10-ak dana, ali imamo K8N SLi Platinum i to samo jednu jedinu, trebao bi da se izlomish ako mislish da stignesh. Ja prvo zamolim da je daju Manchi, iako njega nisam ni pitao za to (Mancha, ja ti se stvarno izvinjavam zbog toga, planirao sam da je ti uzmesh ako je to ok, pa da je posle ja preuzmem nekako), oni kazu da ne moze, jer Mancha nije tamo gde je plocha. Kazem ok i pochnijem da jurim u vreme najgoreg pljuska, obecao sam CAR-u za danas. Pokisnem kao mish, smrznem se kao konj, uletim u MB Soft u 16:55, stignem do magacina u 17:10, pokupim plochu i isporuchim je CAR-u. Zove me CAR malo kasnije i kaze mi da sa plochom neshto nije u redu...Dodje do mene, a ono plocha u sledecem stanju:
1.Sva izgrebana
2.Zamashcena od prstiju
3.Ostaci paste na socket-u
4.Vidi se da je vishe puta ushrafljivana u kucishte
5.Fali D-bracket
6.Fali Firewire cable
7.Fali ventilator sa hladnjaka za mosfet
8.Nameshtena za SLi mod, a po default-u bi trebalo da je u non-SLi modu
9.Iscepana kutija na vishe mesta
10.Iscepana skroz kesa u kojoj se nalazi plocha
11.Izgrebana baterija skroz
12.Izgrebani konektori za misha i tastaturu, zvuchnu i mreznu
13.Prashnjava ploca
Chak i pored svega ovoga, najvishe me je nasmejalo (da nije smeshno, bilo bi tuzno) PLOCHA NE RADI !!!!!! (daje boot screen, ali ne moze da se udje u bios, daje crni ekran). TRAGICHNO!
Ovako, sve ovo me podseca na jednu stvar...Plocha je akana po testovima i sl., vidi se da je drndao neko koga boli stojko za tu plochu jer je nije platio...Priznajte novinari, ko je na testu imao ovu plochu iz MB Soft-a. :d (bez obzira na smiley, ovo nije shala)
MB Soft, koji je jedna velika firma, dozvoljava sebi ovakvu sharadu i smejuriju. Ja u MB Soft vishe u zivotu necu uci, osim da reklamiram ove ostatke od ploche i oteram kupce koji se u datom momentu nadju u firmi...
1.Sva izgrebana
2.Zamashcena od prstiju
3.Ostaci paste na socket-u
4.Vidi se da je vishe puta ushrafljivana u kucishte
5.Fali D-bracket
6.Fali Firewire cable
7.Fali ventilator sa hladnjaka za mosfet
8.Nameshtena za SLi mod, a po default-u bi trebalo da je u non-SLi modu
9.Iscepana kutija na vishe mesta
10.Iscepana skroz kesa u kojoj se nalazi plocha
11.Izgrebana baterija skroz
12.Izgrebani konektori za misha i tastaturu, zvuchnu i mreznu
13.Prashnjava ploca
Chak i pored svega ovoga, najvishe me je nasmejalo (da nije smeshno, bilo bi tuzno) PLOCHA NE RADI !!!!!! (daje boot screen, ali ne moze da se udje u bios, daje crni ekran). TRAGICHNO!
Ovako, sve ovo me podseca na jednu stvar...Plocha je akana po testovima i sl., vidi se da je drndao neko koga boli stojko za tu plochu jer je nije platio...Priznajte novinari, ko je na testu imao ovu plochu iz MB Soft-a. :d (bez obzira na smiley, ovo nije shala)
MB Soft, koji je jedna velika firma, dozvoljava sebi ovakvu sharadu i smejuriju. Ja u MB Soft vishe u zivotu necu uci, osim da reklamiram ove ostatke od ploche i oteram kupce koji se u datom momentu nadju u firmi...