Šta je novo?

Mazda navigacija

darkor

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2004
Poena
605
Pozdrav,

Da li neko ima iskustva sa SD karticama sa Amazona? Da ne kažem Alija :D
Linkovi bi bili super korisni.

Koji model auta i multimedije? Tačno u slovo i broj i godište?

Prijatelj uzeo sa eBaya, stigla mu SD kartica iz Litvanije, ubacio i sve radi.

Ako si u EU uzeo auto, imas free updates za navi

Svejedno, 3 godine ti je free ažuriranje. Samo vidi koja je procedura. Ja nema karticu (kia), nego kopiram ažuriranje na usb, pa update sa usb-a, a ti verovatno trebas da instaliras program za ažuriranje na racunar, kopiras ažuriranje na sd i to je to.

Svejedno, 3 godine ti je free ažuriranje. Samo vidi koja je procedura. Ja nema karticu (kia), nego kopiram ažuriranje na usb, pa update sa usb-a, a ti verovatno trebas da instaliras program za ažuriranje na racunar, kopiras ažuriranje na sd i to je to.
Probaću, hvala na ideji 😁

I bre, kupiš nov auto a apdejte tražiš na Aliju ...
Ima dve godine sigurno, teško da je tri, ali proveri
Ako nemaš karticu, to znači da si uzeo auto bez navija? Ili ima mogućnost a nisi kupio? Kartica bi trebalo da je u odeljku za sitnice između sedišta
Ako je sistem MZD Connect 2, neće ići tako lako.
Sa novim uređajima nije baš tako prosto kao što je bilo ranije, za "nezvanične" kanale.

Poslednja izmena:
I bre, kupiš nov auto a apdejte tražiš na Aliju ...
Ima dve godine sigurno, teško da je tri, ali proveri
Ako nemaš karticu, to znači da si uzeo auto bez navija? Ili ima mogućnost a nisi kupio? Kartica bi trebalo da je u odeljku za sitnice između sedišta
Ako je sistem MZD Connect 2, neće ići tako lako.
Sa novim uređajima nije baš tako prosto kao što je bilo ranije, za "nezvanične" kanale.
Nije u tome fora. Nego da li vredi uložiti 300-400e u nešto što ćeš koristiti 1-2 puta godišnje.
Auto svakako poseduje Android Auto, i to nadoknađuje nedostatak fabričke navigacije.
Ali sam video ove kartice na Amazonu za 20-30e, pa me je zainteresovalo…

P.S. Nisu mi ni ponudili u trenutku kada sam kupovao auto. Tako da nemam tu karticu, slot je prazan xD

Poslednja izmena:
Onda svakako moraš da je kupiš, samo se dobro informiši koji je sistem. Kartice sa eBay-ja su OK, fora je samo u predefinisanom CID-u. Verovatno ih ima i na Aliju, Nekad čak i na KP

Preterali su sa cenama domaći zastupnici. Meni su za apdejt softvera i mapa za AR tražili cca 500 EUR. Nerealna cifra uzimajući u obzir godište i vrednost automobila.
Istu cenu su mi tražili i ovi što na divlje rade.

Nisu samo domaci, ni u Ger nije mnogo jeftinijie

Ima i na KP tih kartica, mislim da je oznaka za poslednju verziju mape EZ1W pa tako pretrazi. Mislio sam da je uzmem za moju dvojku, ali mi Android auto zavrsava posao (uzeo sam wireless adapter sa Alija) pa se nisam cimao da kupujem SD karticu.

Ja sam naručio 2 puta, kod Litvanaca sa ebaya, prvo za Mazdu 3, koja je sad kod ćaleta, pa zatim i za CX5. Sve šljaka bez greške godinama :)

Ja sam naručio 2 puta, kod Litvanaca sa ebaya, prvo za Mazdu 3, koja je sad kod ćaleta, pa zatim i za CX5. Sve šljaka bez greške godinama :)
da li mozda znas kako se zove prodavac sa ebay-a?
nadjoh nekog lika 'vaslon54' (Riga, Latvia), jedino je on naveo godiste i model auta u koji se uklapam :D

Ja već 2 godine sam sebi radim update na Hyundai-u. Link
Da li je iko od vas koristio Mazda ToolBox?

Nazad
Vrh Dno