Mazda2 2023, za multimediju bih morao da proverimKoji model auta i multimedije? Tačno u slovo i broj i godište?
Probaću, hvala na ideji 😁Svejedno, 3 godine ti je free ažuriranje. Samo vidi koja je procedura. Ja nema karticu (kia), nego kopiram ažuriranje na usb, pa update sa usb-a, a ti verovatno trebas da instaliras program za ažuriranje na racunar, kopiras ažuriranje na sd i to je to.
Nije u tome fora. Nego da li vredi uložiti 300-400e u nešto što ćeš koristiti 1-2 puta godišnje.I bre, kupiš nov auto a apdejte tražiš na Aliju ...
Ima dve godine sigurno, teško da je tri, ali proveri
Ako nemaš karticu, to znači da si uzeo auto bez navija? Ili ima mogućnost a nisi kupio? Kartica bi trebalo da je u odeljku za sitnice između sedištaMazda
mazda.welcome.naviextras.com
Ako je sistem MZD Connect 2, neće ići tako lako.
Sa novim uređajima nije baš tako prosto kao što je bilo ranije, za "nezvanične" kanale.
da li mozda znas kako se zove prodavac sa ebay-a?Ja sam naručio 2 puta, kod Litvanaca sa ebaya, prvo za Mazdu 3, koja je sad kod ćaleta, pa zatim i za CX5. Sve šljaka bez greške godinama![]()
da li mozda znas kako se zove prodavac sa ebay-a?
nadjoh nekog lika 'vaslon54' (Riga, Latvia), jedino je on naveo godiste i model auta u koji se uklapam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari