Šta je novo?

Maya...

Midgard

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
649
Gde mogu da nadjem(kupim) Maya-u 5.0?Ako moze na pm.

Prema Alias-ovom sajtu distributer za njihove proizvode kod nas je Kompani:

Kompani D.O.O.
Qualified Reseller

Nusiceva 15
Belgrade,
11000
Yugoslavia

+ 381 11 3248 125
+ 381 11 3248 078
www.kompani.com
[email protected]

Ali predpostavljam da tebi treba "ona" verzija programa a ne legalna (izvini ako gresim), ali piraterija je na ovom forumu zabranjena, kao sto mozes da vidis ovde:

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=30593

koliko sam razumeo maya se legalno moze kupiti i preko chirona (zvanichne, autorizovane skole alias maye)

maya complete je 1999$ dok je maya unlimited 6999 $ !!!! ako kupish u americi, odnosno preko nekoga ko tamo zivi!!!!. Cena u evropi je visha i iznosi 2099 evra za complete verziju odnosno 7349 evra za unlimited. razlika medju verzijama je sto ova unlimited poseduje module za dinamiku, vlakna i cestice. nije mi najjasnije da li je moguce kupiti complete pa posle sa nje preci, doplatom, na unlimited.

Iguana je napisao(la):
maya complete je 1999$ dok je maya unlimited 6999 $ !!!! ako kupish u americi, odnosno preko nekoga ko tamo zivi!!!!. Cena u evropi je visha i iznosi 2099 evra za complete verziju odnosno 7349 evra za unlimited. razlika medju verzijama je sto ova unlimited poseduje module za dinamiku, vlakna i cestice. nije mi najjasnije da li je moguce kupiti complete pa posle sa nje preci, doplatom, na unlimited.

Izgleda da cu morati da se potrudim da nadjem onu ispod ruke! 😛

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno