Šta je novo?

Maya 5 i "lazna" mrezna kartica?

Keops

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2002
Poena
620
Koristim Maju 5 anlimitid i redovno moram da enablujem/disablujem Microsoft Loopback Adapter - enable, da bih "zavarao" Maju da imam mreznu (koju nemam, a koju Maja iz ne znam kog razloga zahteva :() i disable, da bih racunar vratio u "normalno" stanje jer postaje nestabilan ako je Microsoft Loopback Adapter ukljucen, u smislu da mu treba pola minuta-minut da, kada udje u Win, profunkcionise. Jel neko ima slicnih problema i da li postoji resenje za koriscenje Maje na racunarima koji nemaju mreznu, naravno, resenje koje ne podrazumeva kupovinu iste jer mi je malo degenski da pazarim nesto sto mi ne treba, koliko god to jeftino bilo?

Pozdrav!

P.S. fotka u attachu je taj MLB.

Prilozi

• loopback.gif
    loopback.gif
    2.1 KB · Pregleda: 55
Pa nisi jedini. Svako ko ima mreznu mora malo da saceka prilikom dizanja sistema. Mislim da je to sasvim normalna stvar...

maya zahteva tu mreznu karticu i kraj price....resenje je da kupis mreznu i da uzivas...

Nego...zna li neko gde moze da se nabavi neka knjiga za Maya-u....ili neki pdf sa neta....????

goldie je napisao(la):
Nego...zna li neko gde moze da se nabavi neka knjiga za Maya-u....ili neki pdf sa neta....????

pdfova imas ko pleve, google ce ti tu odraditi posao a mozda i neki specific pdf search koji trazi samo knige, bilo je reci o njemu na forumu, svi su otkinuli, a ne sumnjam da ima i maye tamo - pretrazi bench.

a sto se tice (nase) knjige, imas ovo: http://www.kombib.co.yu/knjiga_det.php?Knjiga_ID=236

obzirom da dobijas i CD uz knjigu i da je obimna (949 strana), za 900 dindzi (promo cena) je sasvim okej, jedino je pitanje kakva je sama knjiga - overi promo materijal - http://www.kombib.co.yu/preuzimanje/pog/258 - Maya - pog03.zip pa vidi kako ti se cini. pozdrav!

Kod mene Loopback Adapter radi sasvim ok, pauza prilikom dizanja win-a ne prelazi 5-6 sekundi u odnosu na normalno (win2k) a meni je to instalirano zbog 3dsmax batch rendera...
Kupovanjem/instaliranjem mrezne kartice, ne dobijas nista, Loopback bas tome i sluzi, da simulira mrezu, znaci ti sa tim Loopback-om ne instaliras drajvere za nepostojecu mrezu, vec instaliras 'virtualnu mrezu', k'o virtual drive...

Vrh Dno