Šta je novo?

Maxtor120Gb 8Mb?

joojant200

Čuven
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
865
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkbook 16
Tablet
Lenovo t something
Mobilni telefon
Sljamsung S23
Pametni uređaji
Fenix 7s pro ss, Xbox series X
Da li ima negde u NS maxtor 120Gb 8Mb cache (6Y120P0) po normalnoj ceni? 🙁

[email protected]

Kazu ljudi da su harodvi sa 2MB cachea brzi, proveri jos jednom, em ces proci jeftinije, em ce hard biti brzi.

Amon_Ra je napisao(la):
Kazu ljudi da su harodvi sa 2MB cachea brzi...

Pa ovo bas i nema mnogo logike! :? Oni testovi, koje sam ja citao, i ne govore tako!

daj Amone kako bre brzi sa 2mb-a? gde si to cuo?

Ozbiljno, bila je neka diskusija na tu(ili slicnu) temu, neko rece da je probao oba i da je ovaj od 2MB brzi, takodje sam od nekoga cuo isto. I meni je to cudno, ali ako kazu ljudi koji su probali, a posto ja nisam - verujem im, dok ne budem bio zainteresovan za taj 120GB pa lepo procitao testove.

Hm, imadoh oba u rukama.... oba napakovana mp3evima i filmovima (70gb muzike i ostalo filmovi). E sad, ovom sa 2 mb kesa je trebalo gotovo 2 minuta da izindeksira ceo folder sa muzikom (znaci u WinExploreru kliknes na folder i sad cekas da ti otvori, dok on drlja, i drlja, i drlja.....) dok drugom (sa 8mb) oko 10tak sekundi. Napominjem da su oba diska bila kacena na istu masinu, prvo slabiji, pa jaci, ioba su imala razlicite i filmove i muziku na njima, tako da nema sanse da je bilo nekog 'kesiranja' 😉 Zakljucak? 🙂

Ima ga u pluscom-u al je poprilicno skup ~138, a 80mb varijanta moze da se kupi za 100€ u Bp-u.

lephafta je napisao(la):
Ima ga u pluscom-u al je poprilicno skup ~138, a 80mb varijanta moze da se kupi za 100€ u Bp-u.

Znam za +com, ali me je interesovalo da li ima negde normalna cena, a 80gb mi je premali.

lephafta je napisao(la):

100€ za 80GB?! Papreno skupo!
Pa 120GB[2mb] je ispod 100€!

Amon_Ra je napisao(la):
...

100€ za 80GB?! Papreno skupo!
Pa 120GB[2mb] je ispod 100€!

Bilo je reci o modelima sa 8mb kesa, a ne o kolicini ako se ne varam, a molim te reci mi gde imas maxtora 120 za <100 u prodavnici?

Imas npr kod Easy-a za 99, vidjao sam za jos manje kinte.
Ta cena od 100€ za 80GB je nebuloza.

Nazad
Vrh Dno