pantas je napisao(la):Nameravam da kupim disk pa me interesuje dali je neko imao iskustva sa novom MAXTOR serijom diskova DiamondMAx +9. Interesuje me disk od 60 GB. KOsta isto kao i disk od 40 GB D740X. [/QUOTE
Greje se previshe, "nabij" ventilator na njega, za ostalo vec su ti rekli sve...
Broz je napisao(la):Uzeo sam devetku na probu i vidno je sporiji od d740! Bas je nekako smoren i radi po meni kilavo za sojih 7200 obrtaja. U svakom slucaju preporuka od mene je ili osmica ili d740..
TEP3A je napisao(la):...(jer nisam u ovom prokletom nisu mogao da nadjem seagate barracudu IV jer ako nesto pakom ne prodaje e to i ne moze da se u ovom gradu kupi pa da dubis na glavi)...
Misko je napisao(la):Ma opet ista prica i proslu generaciju je drao IBM godinu dana mator, a i ovu novu dere ovaj novi IBM. Kakvi Matroxi, Seagatei i ostali.
A zar IBM moze da bude mator godinu dana ???Misko je napisao(la):Ma opet ista prica i proslu generaciju je drao IBM godinu dana mator, a i ovu novu dere ovaj novi IBM. Kakvi Matroxi, Seagatei i ostali.
BokiPK je napisao(la):...
Sva sreca pa su im SCSI diskovi kakvi i treba da budu![]()
Paja je napisao(la):Ne znam odakle ti ta informacija?
Meni su od 3 (tri) IBM SCSI harda dva komada crkla (nisu iste serije, jedan 9.1GB, drugi 18.3 - oba Ultra 160, 10k)...
BokiPK je napisao(la):Od 8 komada koji su mi prosli kroz ruke, svi rade. Poslednji pre 3-4 meseci, ne ocekujem da on rikne(mada...). Ali prvi, cini mi se 3GB, jos uvek je ziv, ima mesec dana kako je dosao tip da mu ga prebacim u novu mashinu! Ne da me iznenadio...![]()
Misko je napisao(la):Jel govorimo o brzini ili o pouzdanosti?
No77 je napisao(la):Dali neko zna gde se moze pronaci MAXTOR DIAMOND MAX 9+ od 120GB
SATA (6Y120M0).
Hvala!
No77 je napisao(la):Dali neko zna gde se moze pronaci MAXTOR DIAMOND MAX 9+ od 120GB
SATA (6Y120M0).
Hvala!
TEP3A je napisao(la):ma meni nisu bitne toliko performanse koliko necujan rad , narocito to mislim za ono pistanje kad radi u leru...
Pa probaj onu foru sa majicama, gacama ili jastucimajaksa je napisao(la):... koje je mene pocelo mnogo da nervira, kod d740, to je sada glavni izvor buke na mom pc.
diamondmax plus 9 je neuporedivo tisi po tom pitanju.
A zna li se koja ce im biti cena i ako nije tajna gde to stizu ?!A kod nas stizu posle nove godine, probna kolicina. Ali ne Maxtori, SEAGATE!
Crni je napisao(la):A zna li se koja ce im biti cena i ako nije tajna gde to stizu ?!
Pretpostavljam da je u pitanju nova Barakuda SATA V...
Pa sto se velicine tice, tu i nema nesto mnogo da se razmislja:BokiPK je napisao(la):Jos se nista nezna, ni cena ni kolicina ni velicina
Kad stignu bicete obavesteni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari