Šta je novo?

maxtor brend

Anti Patriota

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
620
Zasto je maxtor toliko jeftiniji od ostalih? Znaci za 6 WD-a imam 7 maxtora (od 250gb)? zar je toliko losiji?
Ja bih uzeo maxtora. Sta vi mislite?

Ne, salu na stranu, jel stvarno planiras toliko HDD-ova ili si to uzeo samo kao primer? Mnogi hvale nove Maxtore, ja imam averziju prema njima, jer sam do sadasnjeg HDD-a imao samo maxtore i nisam imao lepa iskustva, pocev od buke, zagrevanja, performansi, cudnih cvakanja pa do gubitaka particija i svih podataka.

Lepo narod kaze, ako ne znas sta je dobro, pitaj sta je skupo. Ako kupujes vise od jednog, znaci trebaju ti za neki advanced posao ili sl, to je situacija kada ne treba stedeti novac, sa druge strane, ako kupujes jedan ili dva komada, razlika u ceni nije toliko velika, kao iz tvog primera i mislim da ne vredi rizikovati za saku dinara koju popijes za sat vremena u kafani!

Dacia je i uvek ce ostati Dacia, bez obzira sto ima Renault motor i menjac, tako i Maxtor, inace STM modeli hdd-ova ne bi bili jeftiniji od obicnih Seagate-ova da su isto kvalitetni!

Dacia je i uvek ce ostati Dacia, bez obzira sto ima Renault motor i menjac, tako i Maxtor, inace STM modeli hdd-ova ne bi bili jeftiniji od obicnih Seagate-ova da su isto kvalitetni!

Cista predrasuda. Uzeo sam nov Maxtor od 320GB i radi kako treba. Jeftiniji je jer se firma prodala, pa se rasprodaju zalihe.
A vrlo rado bih vozio Logana, i to MCV.

I ja verujem da razlike u ceni nemaju mnogo veze sa razlikama u kvalitetu. Teorija gledaj sta je skupo u vecini stvari ne pije vodu. Gledaj sta pricaju sretni vlasnici.

Pa naravno, ja oduvek posvecujem vise paznje ladjenju hdd-a nego procesora! Neki su mi se smejali ali evo mi diskovi rade bez greske, a dushu im vadim. I procesor radi - na box cooleru :)

Malo sam zujao po forumu i kazu seagate = maxtor ... a u imtelu sam vido da ima bas maxtor. Pa mozda uzmem jedno 2 komada maxtora da metem u mirror, ili 2 mirror + 2 stripe ali ne verujem da cu se tolko izivljavati. Bice da je aca u pravu oko ovog sa rasprodajom ...

Ja bih reko da je to sve slican krsh i lutrija ... tako da bolje ja da uzmem maxtora, a taj kusur da potrosim na kupusijadu u mrchajevce.

hvala

google-tovi testovi kazu da na HDD zivotni vijek hladjenje NE utice ;)

Seagate je kupio maxtora prošle ili pretprošle godine :D
Ako bolje pogledate na te Maxtorove diskove videćete nalepnicu Maxtor By Seagate.
Sve ostalo su stare zalihe maxtora.

Nazad
Vrh Dno