bonovak je napisao(la):Znaci to je HD od 40GB 7200.
Zanima me, da li bi on trebalo da radi ultra tiho ili onako normalno?![]()
bonovak je napisao(la):Znaci to je HD od 40GB 7200.
Calimero je napisao(la):S obzirom na ono "J" u oznaci - to je ball bearing varijanta, tj. motor je sa kuglicnim lezajem tako da bi taj HDD trebalo da radi "onako normalno". Da je na tom mestu slovo "L" to bi bila verzija sa fluidnim lezajem i taj bi trebalo da radi "ultra tiho".![]()
mmarky je napisao(la):A sto se tice L verzije ( sa "zejtinom") koju "niko nije video", to nije tacno. Jedan mi je upravo u racunaru > 6L 040 L6. Nema razlike u ceni, jednostavno novija serija diskova.
Pozdrav...
dejandj je napisao(la):Kakvi normalno... To je najtisi disk koji sam cuo do sada. Onaj "fluid" jos niko nije ni video...
Pri podizanju windowsa se solidno cuje kao i pri radu sa manjim fajlovima. Ali, kada kopiras velike fajlove npr avi i sl potpuno je necujan. Moj primerak je takav.Doduse i kuciste mi je neki no name krs pa se prilicno i oseca vibracija limova unutra. Kada hard izvuces napolje i bilo sta mu das da radi veoma je tih. Kod ortaka koji ima isti disk ali Macase (uf valjda sam dobro napisao?) kuciste disk je potpuno necujan.bonovak je napisao(la):Znaci to je HD od 40GB 7200.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari