Šta je novo?

Maxthon @ ZoNi.Web!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
Evo, polako, ali (ne)sigurno se naziru obrisi novog Maxthon sajta na srpskom... U planu je i neki forum (ko zna kad)... Naravno, molim one koje ne zanima Maxthon da ne spamuju ovde (previse... malo je OK :) )

Za sada ne rade sve strane, ali vec sada ima dovoljno korisnih stvari za download... Bice puno vise...

Pozdrav i dobrodosli na http://maxthon.zoniweb.com :type:

(svi predlozi i sugestije su dobrodosli!)

El se moze ocekivati neki gmail plug in?

Sto mi ne radi vise mouse gesture (levi click+udesno)?

ZoNi je napisao(la):
mouse gestures? ne radi samo taj pokret? ili uopste ne radi?

Mozda se nisam lepo izrazio, znaci levi klik na link+pomeranje udesno vise ne otvara link na novoj strani... Na prosloj verziji, 0.220 mislim, je radilo a otkako sam skinuo ovu novu sa tvog sajta, ne radi. Pregledacu opcije jos jednom za svaki slucaj, mada nisam nista menjao :wall:

Zoni, presao sam sa MyIE2 na Maxthon-a, i ne mogu da nadjem onu opciju da "srednjim klikom" otvaram linkove u novom prozoru, pa jel` moze mala pomoc? Hvlala.

Poslednja izmena:
Hvala Zoni, ne mogu da verujem sta nisam video. :wall: Nego, druga stvar mi nije jasna: zasto neke linkove levim klikom otvara u istom prozoru, a neke ne? A evo primera: Ako na glavnoj stranici u ovoj sobi kliknem na neki thread, onda se on otvara u istom prozoru. Ali ako u tom threadu kliknem na neki link koji ostavio neko odnas (ili je u potpisu), onda se on otvara u drugom prozoru (iako sam koristio levi klik). :trust:

Presao sam na Maxthon,jako su mi se svidele tolike opcije, ali nisam nasao jednu.
Na Zonijevom sajtu pise da ima prevod web strana, gde je ta opcija?
Hvala unapred!

Nova verzija: 1.1.035

What's new:
+ Block ActiveX download automatically.
+ Changeable favorite root folder.
+ FloatBar for picture and media files. (You need to activate floatbar plugin)
* Fix the favorite import/export problem under XP SP2 by using maxthon favorite format.

Appreciation service
+ Automatically Download security enhancement at start up

Ne mogu da nadjem po opcijama: kad prevučem neki tekst u web formular Maxthonov super-drag-n-drop otvori novi prozor sa pretragom po tom tekstu, a ja bih baš hteo da popunjavam tako formular...

na zalost, sa ukljucenim SD&D-om, to nije moguce :(

najavljeno je da ce u nekoj od sledecih verzija biti tako nesto omoguceno! Za sada ima nekoliko polu-resenja:
- iskljuciti SD&D
- koristiti neki automatski filler - npr. AI RoboForm (sto ja apsolutno preporucujem... ako je to moguce u konkretnom slucaju)
- koristiti Copy - Paste...

pozdrav

Float Bar

hteo bih samo da skrenem paznju na (nekima - meni, npr :) ) VEOMA korisni plugin u novom Maxthonu: FloatBar (link)

Features:
* copy object url to the clipboard
* open the object in a new tab
* save the object as file
* add the object to the Ad Hunter
* zoom pictures using button or mousewheel
* customize floatbar or force its display

screen shot:
float_bar.gif

Poslednja izmena:
skinuo sam maxthon i njime zamenio myIE ... e sada ... cini mi se kao da ne koristi cach i history .. kada kliknem back kao da otvara stranu ponovo !?! jesam se istripovao ili treba neshto da podesim shto nije po default-u!?

ZoNi je napisao(la):
hteo bih samo da skrenem paznju na (nekima - meni, npr :) ) VEOMA korisni plugin...

Stvarno je veoma koristan. Samo treba u "Configuration" staviti u "Display Delay" 100 milisekundi (barem meni tako odgovara).

Poslednja izmena:
Zoni, pomagaj. U kojem god programu da kliknem na neki link, Maxton mi ne reaguje ??
U jednom momentu sam imao Maxton i myIE2, i otvarao je myIE2, sad kad sam ubio myIE2, ne otvara se nista ???

Moras da namestis da ti maxton bude default browser. Onda ce to raditi...

Zoni, pomagaj. Kako u Maxthon-u da dobijem one dve strelice kojima se setam po tabovima ??

View/Toolbars/System Bar ?

a, da... te strelice... hehe, to nikada nisam koristio...

nisam siguran kako je na engleskom, ali na srpskom se to konkretno podesava ovde:
Prikaz - Trake - Prilagodi sistemske dugmice
(ZorMi je takodje u pravu: on ti je rekao kako se ukljucuje Sistemska traka ~ System Bar ~ a sa ovim sto sam ti ja rekao podesavas STA da se vidi u njoj!)

jel' to to? ;)

ps. tnx, ZorMi! :)

Ma trebaju mi one dve strelice, sto se pojavljuju sa desne strane trake sa tabovima. Tu se skroluju tabovi.

Nazad
Vrh Dno