Šta je novo?

Maxthon popups problem

• Začetnik teme Začetnik teme Diablo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
650
Desava mi se da kad kliknem na neku sliku na netu (u Maxthon-ovom browser-u) koja treba da se otvori u manjem prozoru, kao popup, se sve blokira i treba nekoliko minuta da se otvori kako treba (a za sve to vreme se nista ne desava)!? Mislim, sve u tom jednom otvorenom Maxthonu je zamrznuto (i svi tabovi) dok se slika ne otvori. Sve drugo mogu da radim (ako recimo imam otvoren jos jedan Maxthon)... Izludjuje me! Probao sam sa cackanjem oko popup-ova ali nije nesto pomoglo. Sta konkretno da radim?

Poz

Win2000 sp4, Maxthon v.1.1 (1.1.050), desava se na mnogim sajtovima gde klikom na manju sliku treba da se otvori uvecana u novom malom prozoru,
npr. klikni na sliku kucista ovde:
http://www.chieftec.de/?page=products_big&id=86&k_id=2&language=uk

Evo opet... kliknem na sliku; par minuta cekam; pojavi se nov mali prozor u kome tek onda krece da se ucitava povecana slika!

Nije problem u velicini slike. Slika se normalno otvara, ali tek posle par minuta. Nesto mu ne da da odmah krene sa otvaranjem vec ga zamrzne.
Ajde sad cu da apdejtujem pa da vidim.

Samo sam ga update-ovao 1.1.050, poiskljucivao neke opcije i sad je problem sa popup-ovima resen.
Mada sad imam drugi problem.
Primetio sam da se font na nekim stranicama povecao.
Npr. potpisi su mnogo veci (iako meni velicina i dalje stoji na jedinici), zatim, yahoo mail, itd...
Zasto???

Probao sam da stavim verziju 1.2.000, ali fajl nece da se pokrene. Tj. pokrene se na trenutak (crni prozor) i odmah nestane. Kako da stavim ovu novu verziju???

Poz

Pa 3 puta sam skidao exe fajlove sa razlicitih mesta i nece!?
Sva 3 fajla su 2.3KB (Sta je ovo, neka greska???).
Na download.com-u je fajl preko 4MB. Sad cu taj da skinem.

Ima standard i combo. Koji da stavim?

Poz

P.S. ZoNi, probaj da skines sa svog sajta i vidi da li je fajl od 4MB ili 2KB.

Poslednja izmena:
stavi standard... hehe, kakva 4KB!? 2MB je standard!

dlexpress8zr.png

Probaj direktan link: http://dl.downloadhosting.com/download/myie2/msetup.exe

Nazad
Vrh Dno