Koji je najjachi procesor koji mozhe da se stavi na moju matichnu, i koji taj socket ili shta je vec podrzhava moja matichna?!
Drugim recima, bolje se otvori za novu platformu ili ne diraj nista.
Pre 2god svako bi rekao presao sam na AMD (Athlon64 X2 u to vreme)
Chek chek kako X2 pre 2 godine ? Valjda je tad bio aktuelan A64 ?:trust:
Ne isplati ti se upgrade procesora. Ja držim par godina Athlon XP Barton 2600+ @ 2300mhz (11.5 x 200mhz što je brže i od 3200+) na MSI nForce 2 Delta Platinum ploči. To je max što možeš da staviš na ploču sa tvojim (i mojim) čipsetom. Ubrzanje nije dovoljno da bi opravdalo investiciju u današnje vreme. Možeš eventualno da overclock-uješ taj tvoj Sempron dok ne skupiš parice da pazariš novu ploču i proc, mada u tvojoj varijanti problem je što bi morao da zameniš i mem i grafiku.
Koji je najjachi procesor koji mozhe da se stavi na moju matichnu, i koji taj socket ili shta je vec podrzhava moja matichna?!
Pa prvi X2 se pojavio u maju 2005. i to modeli 4400+ 4600+ i 4800+, kao i Opteroni 165 170 175 180, zatim 270 275 280 i 870 875 880, sto je naravno vise od dve godine.Chek chek kako X2 pre 2 godine ? Valjda je tad bio aktuelan A64 ?:trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari