Šta je novo?

Maxell CD-R, iskustva...

HAL

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2002
Poena
649
Nabavio sam par komada za probu Maxell 650MB i 700MB pa me intresuje da li je neko od vas koristio i kakva su iskustva.

HAL je napisao(la):
Nabavio sam par komada za probu Maxell 650MB i 700MB pa me intresuje da li je neko od vas koristio i kakva su iskustva.

Ja sam probao u tri rekordera razlicita teac i u jednom sam jedva uspeo da narezem 6 od 8 diskova od 650 Mb. Dva su pukla a inace drugi diskovi pa cak i neki NN nikakvi mi nisu pukli dok 2 maxela su pukla a dva rekordera nisu htela cak ni da pocnu da ih rezu.
Sva tri rekordera su razliciti modeli 1 scsi i 2 ide.

Po meni bezi od toga sto dalje.
Pozdrav

Maxell CD-R 80 XL-S 700 MB je u stvari Taio Yuden. Trebalo bi da su OK i za 40x snimanje, međutim kod mene se pokazao loše jer je snimanje trajalo oko 4:30, dok se Princo nareže za 3:20.

Bio mi doneo prijatelj iz SAD. Nemam primedbi. Cini mi se (ako se dobro secam) da su u SAD prijavljivali da im je bila losa serija onih koji su bili za 8x, al` je od tada proslo vise od godine.

Ako se (tvoji) narezu na preporucenoj brzini, i onda procitaju na vise razlicitih citaca/pisaca, onda nema problema. Ja ih nisam imao sa onim koje sam narezao na sony 8x, teac 24x i teac 40x pisacu (sve je rezano na 16x, za koliko su bili preporuceni)

Vrh Dno