Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Sad ces tek da kupis :d
Stvarno izigravas drko$a nekog. Napisi lepo kupujes btc-e kodove i ne komplikuj vise. Ziv btc neces uzeti nikako.

max gotov?:) niko da se javi na temi...otisao na 4, a imao je i izlet do 3,5 danas:) kratak, ali...

@ fly,sajber

ja bih mu prodao(a nisam sigurno jedini)-imam preko drugara opciju za 0% provizije pa mi to olaksava...ne vidim razlog zasto osobe koje hoce da kupe i da prodaju to ne urade bez provizije ovde? pa to se sa drugarima nekad desi da uradite i za evre-dinare gde je kursna razlika od 0,5% - 2%...a ovde su znatno vece provizije, i sasvim je ok ako moze da se medjusobno ustedi na proviziji(ako naravno ima nekog ko prodaje i ko kupuje.)...

razlog zasto prodajem-nisam jos na nuli sa rudnikom jer sam noviji rudar(kad otplatim oko 50% smatram da sam na nuli jer hardver i dalje ima neku vrednostu) ...zato konstantno prodajem(a manji deo cuvam trenutno)...

pa, ovim tempom je za dan-dva na ... propade moj plan da se obogatim sa ustekanih 1000 max-a:D...cekam 0,01 pa prodajem taj max:D

evo ga na 4.7 ponovo :p cek da vidim koji tweet ga digao :D

Ma katastrofa! POW novcice treba prodavati na prvom vecem pumpu i nikad vise ih ne gledati. Ni jedan se jos nije povratio a tek za MAX su sanse ravne nuli.
Dva meseca sam ga kopao i pojela ga inflacija skroz. Skola sa placa :)

Nisu problem POW novcici, pa i BTC, LTC, DRK, itd, su POW novcici pa im nista ne fali :)

Glavni problem MAX-a su manipulacije zbog kojih su ljudi izgubili poverenje.

Poslednja izmena:
Ma katastrofa! POW novcice treba prodavati na prvom vecem pumpu i nikad vise ih ne gledati. Ni jedan se jos nije povratio a tek za MAX su sanse ravne nuli.
Dva meseca sam ga kopao i pojela ga inflacija skroz. Skola sa placa :)

realno, i btc i ltc su pow novcici i ko ih je prodao na prvom pumpu pre 4 godine uspeo je jer su sada bezbedni...

MAX je izasao na Bittrex i verovatno je zato skocila cena...

realno, i btc i ltc su pow novcici i ko ih je prodao na prvom pumpu pre 4 godine uspeo je jer su sada bezbedni...

Pa o tome i pricam, BTC, LTC, VTC, MAX,(DRK jos cemo videti) ko je prodao nije zalio i tesko ce ikad videti onu cenu. Jedino misli da XMR jos nije doziveo ljudski pump. Svi ovi ostali ce eventualno videti bolje dane kad udjemo u novu eru koriscenja kriptovaluta tj. kad nadju neku stvarnu primenu u svakodnevnom zivotu.

Pa o tome i pricam, BTC, LTC, VTC, MAX,(DRK jos cemo videti) ko je prodao nije zalio i tesko ce ikad videti onu cenu. Jedino misli da XMR jos nije doziveo ljudski pump. Svi ovi ostali ce eventualno videti bolje dane kad udjemo u novu eru koriscenja kriptovaluta tj. kad nadju neku stvarnu primenu u svakodnevnom zivotu.

Ko je prodao BTC na prvom pumpu sad treska glavom o zid.

jao kad ti vidi sajber sta si rekao za ltc i drk tesko tebi

edit:
nisi shvatio sarkazam :p

Poslednja izmena:
Ma ne ulazi saj u ovu temu

Prosli put sam dobio cvrgu! :d

Pa jedino POW za sad imaju buducnost, POS je cist scam coin, odrzavaju ga vestacki jer drze 90%... pa dok ne navuku *****e, naracvno mesta im za nekolicinu novcica a ne za 500 njih...

***,tih 500 coina su uglavnom klonovi jednog,ili dva prva.... Dal' od toga ima nesto ili ne,videcemo. :) A i ne znam ni jedan coin koji se zove "POS" :d Ako cemo tako da gledamo POW je mnogo veca prevara....mnogo vise ****** su navukli do sad.... :d

Neznam ali tebi prvo treba da bude jasan koncept, u POW mi mineri svi ulazemo dosta, u POS ne ulaze NIKO, nula, zero ulaganja!! pustis da koin pukne POW i prebacis ga u POS, pre toga naravno kupis 80% za bagatelu pa ga krenes pumpat, tada samo *****i kupuju, jer je to cista prevara, oni koji su ga skupo kopali prodaju ga badava a ovi na POS-u se smeju i grabe 10 000% profita na ******ma koji su ga kopali

Pa dobro,to vazi za ove banana-POS coine sto ih izlazi sto komada dnevno,jel' je jelte,takva moda trenutno.... :D A i ova nova moda iznajmljivanja rigova ne pomaze bas mnogo,pogotovo kad su svi u fazonu da im POW traje 5-6-7 dana.:D

Ne znam,ja mislim da POS kao koncept ima itekako smisla,ali kad se odradi kako treba. Ovo sto se desava zadnjih par meseci je smejurija.

Po meni,bilo bi kul da se pojavi neki ozbiljan coin,da naprave POW jedno pola godine-godinu,i onda da ga prebace u POS polako....bez premineova,instamineova,iznajmljenih rigova i slicnih sr@nja.

Nije problem u POS-u kao konceptu,problem je sto je cela prica oko coina otisla u 'rac....ljudi su stok@,stara dobra istina,***...

Pa zato samo i POW ima smisla, jer je POS iako na papiru lep cista prevara u relnosti... jedino ima smisla da LTC i BTC za jedno 3-5 godina ili koliko vec predju u POS u nekoj dalekoj buducnosti, it o POS sa jako malim dobitkom samo da je tu da odrzava mrezu

Svako ostali koncept kopanjem puta POS je cista prevara

Nije tu prevara ni POW ni POS nego ljucka pohlepa.

Nego ljudi gde je La Prestige, mora da je unovcio koine koje je uzeo na maxu preselio e u vietnam i zivi ko kralj za 200$ mesecno.

max nastavlja stabilno povratak u rupu:) sad je opet na 38, i ako ovako nastavi eto ga uskoro na istorijskoj minimalnoj vrednosti(opet:))

pada zato sto btc pada pa povlaci sve sa sobom, i ltc je dosta pao, *** takvo je vreme

Ma to je razlog sigurno. Kad btc skače onda altovi padaju jer BTC skače, kad btc pada onda altovi padaju jer ih btc povlači.

Pada jer je beskorisno ****** koje nikom ne treba, koje uz to ima i veliki dnevni priliv novih novčića.

Ma to je razlog sigurno. Kad btc skače onda altovi padaju jer BTC skače, kad btc pada onda altovi padaju jer ih btc povlači.

Pada jer je beskorisno ****** koje nikom ne treba, koje uz to ima i veliki dnevni priliv novih novčića.

ja i dalje samo verujem meteorolozima kad i zasto pada, ostali su svi samo teoreticari... :d

znaš kako, ja to gledam kontra. altovi po defaultu padaju, ne treba im nikakav razlog niti ga tražim. razlog treba za skok, padovi dolaze sami od sebe posle dovoljno vremena.

interesantna stvar ovaj monero (XMR) on vazda drzi stabilnu cenu , mislim postoje i tu oscilacije ali su vrlo dobro kontrolisane, mislim da pump nije jos ni doziveo a kad se prvi put desi misim da cu da se istovarim do nule sto se XMR-a tice...

Pametno, ali nemoj bas sve. Ostavi 10% pa bolje i da propada nego da se jedes kao oni sto su istovarali drk tako na 0.002. Ok je Monero za sada. Ne vidim ga u nekoj buducnosti jos uvek ali dobro se drzi.
Sto se MAX-a tice, ja i dalje ne vidim kakvo to cudo treba da se desi da bi cena skocila. Eventualno neki vestacki pump ali ko je lud da ubacuje tolika pare i da pukne.

Moze Max da skoci i 1000% cim svi rasprodaju za bagatelu i okrenu ledja... :p

Vrh Dno