Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

Ja valutu na slovo m više nesmem ni da spominjem, bukvalno se na spomen sprema linč :)
Ljude sam terao da kopaju max kad je bio super unosan, a sad moram da ih teram da izlaze iz te sekte :p jer kako drukčije nazvati koin na kome konstantno gube al i dalje ulažu i nadaju se čudu. Daj bože da skoči pa da se iščupaju, al sa ovim obimom coina, a i svaki dan stiže novi... jako teško...

jooj kako ce samo da promene plocu po kojoj pevaju samo jos malo , bice ono po svim analizama i grafikonima LTC je ukazivao na veoma veliki i energican rast, jer je on jedan od najstabilnijih coina danasnjice, eto tako ce biti, a mi cemo se ssamo smejati :)

Nek crkne komsiji krava, pa nek crkne i moja!

ja bogami na dwarfu po preporuci, a 1gh mi je samo u rezervi, ako ovaj dwarf zakuca, a pucao mi je 2x...

ne desava se tek tako da 30% mreze sidje sa nekog poola, nesto se tu sprema nzm valjda da padne jos nize :D :d

ja bogami na dwarfu po preporuci, a 1gh mi je samo u rezervi, ako ovaj dwarf zakuca, a pucao mi je 2x...

To ti je greska. Bilo je price ovde kako je bolje ali ja sam jedno tri dana kopao paralelno sa istom snagom na oba i dwarf je poprilicno manje davao, veci su lopovi.
I plus imaju previse prekida. Ako i dalje kopas maksonje probaj ti 1gh pa i sam proveri. Ali ako to radis pusti da kopa bar dan-dva pa da vidis sta ko i koliko daje.

i onda ljudi ocekuju da skoci pored sanse od 51% attacka a i sami kopaju na glavnom pulu

Kamo sreće da se desi 51% attack na maxcoin pa da se rešimo ovog shit-a :)

capture.png

i max kaiser u duhu situacije :D

Zanimljivo je da sam ispratio (kopao) brdo razlicitih koina koji se pominju po forumima.. cak sta vise sa bencha sve, sem ovog maxa.. znaci jedini koin za koji se nisam opredelio da iskopam, niti kupim jedan jedini..

Vise srece sam imao sa nekim drugim altovima, tako da mi ovaj lik kajzer ne uliva nikakvo poverenje kao covek, a i prica mu je klasicna "pricam ti pricu" varijanta..

Licno, cekam momenat kada ce se kovarnuti btc/ltc odnos (cena) i tada istovarim sve altove koje sam nakopao.. i onda cu se kompletno prebaciti u dva koloseka.. tj btc i ltc.. i cekati povoljnu priliku za trade.. do tada cu pratiti altove i raditi dnevnu prodaju nakopanog ;)

i meni je to prijavljivalo, preko chrome-a sam, pretpostavljam i ti...
samo iskljuci u browseru onu opciju da ti ne da da skidan sumnjive fajlove...
meni je isto ****** prijavljivalo i za druge wallete iako su cisti i sa zvanicnih sajtova...

sad cu da procesljam twiter
cena na sestici, nije dugo bas ;p a i buy se digao na 13 btca

edit: sad u par dana je izasao na jos 2-3 menjacnice i ima ovde direktno u dolare https://c-cex.com/?p=max-usd mada tu nisu nikakvi volumeni

Poslednja izmena:
Je li neko uleteo na ovaj voz? Mislim se da li da uskočim.

EDIT: Ne mogu da kažem da je mnogo love, a ni malo kad ne vidim koliko je "plafon" za fund-raising. Jeste prešao onaj 5000$ limit, ali drugačiji mi je koncept od kickstarter-a i sličnih. Može biti ok, ali i ne mora.

EDIT: Sad vidim da je 5K u stvari i sam target. Možda i bude nešto na kraju. Ko zna...

Poslednja izmena:
evo ga zivnuo malo i cena i volume 27 btca, mada ja mislim da je sve ovo zbog "lepih vesti" a ne nikakav odrziv rast tako da ocekujem da padne jer su cenu pogurale neke vesti verovatno
@nesic; ima dana kada se proda po 400 000 maxa a cena ode gore a ima i dana kad se kupi 100 000 maxa a cena ostane ista :D

edit: evo je i sedmica, verovatno sad mnogima izgleda kao ogroman skok pogotovu kad dodje do desetke ali istina je da jako malo ulozenog treba

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno